Rúzsa Magdi képeket mutatott az első közös sétáról: "Vannak azok a bizonyos "első lépések"

Rúzsa Magdi kisbaba első séta hármasikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi hármasikrei február elsején születtek meg. Az énekesnő 62 napot volt kórházban, már a hármasikrek születése előtt be kellett feküdnie kórházba. Valószínűleg ezért is volt annyira boldog, hogy a hétvégén sétálni vihette a babákat.

Rúzsa Magdi február 23-án vihette haza a hármasikreket a kórházból, és most végre a friss levegőre is kimehettek, sétáltak egy nagyot. Minden szülő életében emlékezetes az első séta, Magdi is nagyon boldog volt, hogy végre kiszabadult a babákkal, még egy kávét is meg tudott inni. A pillanatot a követőivel is megosztotta.

"Vannak azok a bizonyos "első lépések", amiket kár lett volna kihagyni. Első közös séta, első közös kaficsku. Ééés közben a régi dolgok is működnek, ahogyan kell. Érkezik hamarosan az új dal és még jönnek a meglepetések.;)" - írta az Instagramon az énekeső.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.