Harry nem tudott elbúcsúzni a királynőtől: a bejelentés után érkezett meg Balmoralba

Forrás: AFP/Yui Mok -
II. Erzsébet királynő II. Erzsébet brit királynő II. Erzsébet halála Harry herceg II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába indult el a család időben II. Erzsébet halálos ágyához, Harry nem ért oda időben, és már nem tudott elbúcsúzni tőle.

Harry hercegnek és feleségének, Meghan Markle-nek egy jótékonysági rendezvényen kellett volna felszólalnia csütörtök este, azonban a királynő hirtelen romló egészségi állapota miatt Harry azonnal útnak indult a Balmolar-kastélyba. Meghan nem tartott vele, sőt, úgy tudni, Harry is elkésett, és már nem tudott találkozni nagymamájával.

II. Erzsébet unokájáról egy lesifotó is készült, amin azt látni, hogy Harry a sofőr mögött, összetörve ül az autóban. A fotókat ide kattintva lehet megnézni.

Liz Truss miniszterelnököt délután fél ötkor értesítették a gyászhírről, ekkor még csak Károly és Kamilla voltak Balmoralban, így nagy valszínűséggel rajtuk kívül senki nem volt jelen, amikor a királynő elhunyt.

Forrás: AFP/Yui Mok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.