Vajon hogy kapott vízumot Harry herceg, ha korábban rendszeresen drogozott?

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein -
vízum drog Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg amerikai vízuma kapcsán kínos kérdések merültek fel a közelmúltban. Mivel az előkelőség nyíltan vállalja, hogy korábban többféle illegális tudatmódosítót kipróbált, valamint rendszeresen használt is, elméletileg nagy volt az esély arra, hogy elutasítják a vízumkérelmét, ez mégsem történt meg.

Harry életrajzi könyvében és több televíziós interjúban is elárulta, hogy többször kipróbálta a kokaint, valamint füvezett, továbbá kísérletezett a varázsgombával és az ayahuascával is.

Ez felvetette a kérdést, hogy vajon bevallotta-e ezeket, amikor lakcímváltoztatási engedélyért folyamodott, vagy különleges bánásmódban részesült rangja, illetve felesége, Meghan Markle hírneve miatt.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein

A vízumkérelmeket gyakran elutasítják, ha a pályázó igennel válaszol arra a kérdésre, hogy „Megsértette-e valaha a kábítószerrel kapcsolatos törvényeket?", vagy ha az interjúk és a szigorú tesztelés során derül ki a drogfogyasztás ténye.

A Heritage Foundation nevű kutatóintézet az Információszabadságról szóló törvény értelmében kérvényezte Harry vízumiratainak másolatát a Belbiztonsági Minisztériumtól. Ha kiderül, hogy a herceg hazudott a nyomtatvány kitöltésekor, szakértők szerint akár ki is utasíthatják az Egyesült Államokból – írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.