Elképesztő dologgal gyanúsították meg Tóth Gabi lányát a játszótéren

család.hu -
Tóth Gabi játszótér Tóth Gabi kislánya ölelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi blogbejegyzésben mesélt egy meghökkentő történetet arról, hogy kislányát nemrég molesztálással gyanúsították meg a játszótéren.

Tóth Gabi még most is képtelen elhinni, hogy mi történt velük a játszótéren, ahol egy édesanya odament az énekesnő anyukájához azzal a kéréssel, hogy csináljon valamit az unokájával, mert molesztálja az ő gyermekét.

"Az egyik anyuka odament anyuhoz, és utasította, hogy csináljon valamit az unokájával, mert az molesztálja az ő gyerekét. Mooolesztááálja! Ezt a kifejezést használta a 3, azaz hároméves lányomra, hogy molesztálja az ő gyerekét.

Tóth Gabi család.hu

El tudjátok képzelni, ahogy kicsi, ártatlan gyerekek, akik éppen tanulják kifejezni az őszinte érzelmeiket, »molesztálják« egymást? Mert én nem tudom. Én azt tudom elképzelni, hogy adott egy generáció, aki sokáig csak maszkokat látott arcok helyett, adott egy kicsi lélek, aki végre bontogatja a Covid ketrecébe akadt szárnyait és aki előtt kitárult a világ, és ő most a keblére akarja ölelni. Ez nevezhető bárminek, de nem molesztálásnak" - írta meg a család.hu oldalán az édesanya, aki azóta sem tért magához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.