Szakértő árulja el, milyen trükköket alkalmaz a gyereknevelésben Katalin hercegné és Vilmos herceg

Lajos herceg család Katalin hercegné Vilmos herceg nevelés szakértő Sarolta hercegnő testbeszéd György herceg walesi herceg walesi hercegnő gyereknevelés
Károly király koronázása Vilmos herceg és Kate Middleton egyik legnagyobb kihívása volt szülőként. Jól teljesítettek, a walesi hercegi pár gyermekeire az egész ország büszke volt. 

A kilenc éves György herceg, a nyolc éves Sarolta hercegnő és még a huncut ötéves, Lajos herceg is kifogástalanul viselkedett a háromnapos ünnep alatt – és időnként el is lopták a show-t.

Hogy mi a titka a walesi herceg és hercegnő harmonikus családi egységének?

Judi James testbeszédszakértő szerint a pár okos trükköket alkalmaz annak érdekében, hogy kordában tartsa a gyermekeit.

Vilmos, Katalin és a gyerekeik ötfős csapatként mozogtak a koronázáson, mindkét szülő tartott egy kis távolságot a kicsiktől, akik élvezték, hogy egy picit szabadabbak.

Vilmos, a királyi stratéga, aki „Rubik-kocka megközelítéssel" neveli örököseit. Miután megtapasztalta, mi az, ami nem működik, Katalinnal kialakították saját technikájukat, amiről a koronázáson egyértelműen kiderült, hogy működik.

Az olyan formális eseményeken, mint amilyen maga a ceremónia volt, látható, hogy nem verbális jelzésekkel kommunikálnak gyermekeikkel, de az is észrevehető, hogy gyermekeik már képesek egymást is terelgetni a nagyobb királyi eseményeken - ebben Sarolta hercegnő a legjobb, aki gyakran mutatja meg testvéreinek, mikor, hol, mit kell(ene) éppen tenniük.

A szülők az egymás iránti felelősségvállalást erősítik a családon belül, amit jól mutatott az is, ahogy Sarolta Lajos kezét fogva érkezett meg a Westminster apátságba és vezette őt a körmenet alatt. Az istentisztelet alatt ő volt az, aki szólt öccsének, hogy ellenőrizze, megvan-e a helye, a koncert alatt pedig jelezte Györgynek, hogy lobogassa a zászlóját.

Az egyik kulcsszó, amely Katalin és Vilmos szülői jelzéseiből árad, a bizalom - írja a szakemberre hivatkozva a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.