Sarolta hercegnő belefáradt pimasz kisöccse, Lajos herceg fegyelmezésébe

Forrás: AFP/Yui Mok
Forrás: AFP/Yui Mok -
Lajos herceg koronázás Sarolta hercegnő György herceg
Az Egyesült Királyságban új korszak kezdődött szombaton: III. Károly koronázását ünnepelték. A ceremónián az uralkodó családtagjai is részt vettek, így a kis György herceg, Sarolta hercegnő és a hírhedten eleven Lajos herceg is.

A királyi testvérpár, Sarolta és Lajos kézen fogva érkezett, és a szertartás alatt is egymás mellett ültek. Vilmos herceg szerint Sarolta különösen elfáradt a nap végére, hiszen végig szemmel tartotta kisöccsét, hogy jól viselkedjen.

Forrás: AFP/Yui Mok

A hercegnő a nap további részében pihent, de később csatlakozott a szüleihez és bátyjához a koronázási koncerten. Az ötéves Lajos herceg egyébként több alkalommal is magára vonta már a közönség figyelmét egy-egy nagyobb eseményen. Ilyen volt például, mikor II. Erzsébet platinajubileumi ünnepségén a fülét betapasztva jelezte, hogy nem tetszik neki a felettük elzúgó repülők zaja, vagy amikor a későbbi záróeseményen grimaszolt unalmában – írja a 24.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.