2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Ufókkal találkozott a világhírű rapper: még beszélt is velük

Forrás: Giphy -
Robbie Williams Kim Wilde P Diddy ufó Puff Daddy
Puff Daddy vagy ahogy a nagyközönség ismeri P. Diddy azt állítja, Floridai tartózkodása alatt földönkívüliekkel találkozott, sőt beszélt is velük.

Az I'll Be Missing You 53 éves előadója, Puff Daddy arról beszélt, hogy már régóta próbálja elmesélni másoknak ezt a különleges találkozást, de csak mostanában kezdik komolyan venni.

P. Diddy piros hajón érkező földönkívülieket látott Forrás: Giphy

Daddy nem az első sztár, aki beszámol arról, hogy ufókkal találkozott: Robbie Williams, Kim Wilde, Jo Wood is mesélt hasonló hihetetlen történetet.

Kim Wilde például azt állította, hogy a kertjében látott földönkívülieket, 2018-as albumát kifejezetten nekik ajánlotta.

Robbie Williams azt mesélte egykor, hogy ő csak a repülőjüket látta, ami az elmondása szerint hatalmas volt és csak lebegett. Saját bevallása szerint annyira megérintette ez a találkozás, hogy még azon is viccelődött, hogy felhagy a zenéléssel és az ufókutató lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.