Sok ember hisz a földönkívüliek létezésében, és egy kis százalékuk már találkozott is az idegenekkel, vagy legalábbis ezt állítja. Magyarországon, mint tudjuk, Pataki Attila eddig az egyetlen híresség, aki nyíltan vállalja, hogy volt élménye földönkívüliekkel, de a világsztárok között is akad bőven ilyen. Robbie Williams vagy Olivia Newton John.

Fran Drescher

Fran DrescherForrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Kempin

A Dadus című sorozat sztárja azt állítja, hogy gyerekként volt dolga az idegenekkel. Ráadásul nemcsak neki, hanem volt férjének is. „Peter is és én is láttunk ufókat, még mielőtt megismertük volna egymást. Mindketten az autóban voltunk apukánkkal, amikor megláttuk az ufót. Néhány évvel a találkozásunk után jöttünk rá, hogy mindketten ugyanazt tapasztaltuk" – mesélte Fran. Hozzátette, szerinte az idegenek programozták őket úgy, hogy találkozzanak.


Olivia Newton-John

Olivia Newton-JohnForrás: Brazil Photo Press/Brazil Photo Press/Vanessa Carvalho

Az ismert színésznőnek is volt földönkívülivel élménye, amiről nyíltan beszélt. Olivia még fiatal volt, amikor látott egy ufót, mindössze 15 éves, de pontosan tudta, hogy mi is lehet az a tárgy. „Akkor láttam, amikor még nagyon fiatal voltam. Egy azonosítatlan tárgy volt, és repült csodálatos sebességgel" – mesélte a színésznő, aki úgy gondolja, sokan hisznek az idegenek létezésében. „Angliában a legtöbb ember úgy gondolja, hogy az ufók léteznek" – mondta Olivia.


Robbie Williams

Robbie WilliamsFotó: Polyák Attila - Origo

Az énekesnek is volt szerencséje már találkozni a földönkívüliekkel, illetve csak látta a repülőjüket, ami az énekes elmondása szerint hatalmas volt, és csak lebegett. Annyira megérintette ez a találkozás, hogy még azon is viccelődött, hogy felhagy a zenéléssel, és az ufók után fog kutatni. „Komolyan mondom, hogy felhagyok az énekesi karrieremmel és teljes munkaidőben az ufók után fogok kutatni" – mondta egyszer Robbie.


Dan Aykroyd

Dan AykroydForrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison

A színész, akit leginkább a Szellemirtókból ismerhetünk, több idegennek is találkozott, összesen négyet látott az élete során. Elmondása szerint nagy légi járművekre lett figyelmes, és hiszi, hogy az idegenek járműit látta. Hozzátette, nem érti, hogy ezeket a látogatásokat miért tagadják a hatóságok, mivel szerinte nagyon sokszor jönnek-mennek a Földön az idegenek.


John Lennon

John LennonForrás: AFP

A néhai zenész állítólag a saját lakásában látott idegeneket, akiket hiába akart kitessékelni, nem tudott. „Ők csináltak valamit, de nem tudom, hogy mit. Megpróbáltam kidobni őket, de amikor tettem egy lépést feléjük, de eltoltak. Nem érintettek meg, csak olyan volt, mintha az akaratukkal toltak volna odébb" – mondta állítólag John Lennon, aki egy tojás alakú tárgyat is talált lakásában az idegenek látogatása után.