Elcsúfították az egyik legszebb hollywoodi színésznőt

fotó Scarlett Johansson Woody Allen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ez a lány? Ha nem tudnánk, el sem hinnénk, hogy a képen látható ember nem más, mint az egyik legdögösebb hollywoodi színésznő, Scarlett Johansson.

Scarlettet a felismerhetetlenségig elmaszkírozták egy különleges fotósorozat erejéig - a szexi színésznő a filmtörténet egykori csillagai, Buster Keaton, Marlene Dietrich és Sarah Bernhardt bőrébe bújt a W magazin címlapfotózásán. A zseniális képeket Tim Walker készítette.

www.wmagazine.com
www.wmagazine.com

Nézz meg még több képet a fotósorozatból képgalériánkban! Katt ide!

A fenti képen a fiatal hollywoodi sztár a némafilmkorszak egyik legünnepeltebb színészét, Buster Keatont "alakítja" igen hitelesen. A fotókkal a készítők a zseniális rendező, Woody Allen előtt tisztelegnek, a sorozat a "Woody's Other Woman: A Study In Scarlett" címet viseli - hiszen Scarlett immár Woody múzsái közé tartozik, sőt, ő a legeslegfiatalabb közülük. A Suttogó egykori gyermekszínésze ma már igazi nő, aki ismét bebizonyította, hogy bármikor képes a megújulásra - akár egy kaméleon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.