Született feleségek frizura színésznő haj Eva Longoria fodrász sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hová lett a hosszú haja? Eva Longoria a Twitteren mutatta meg új frizuráját.

A színésznő el van ragadtatva rövid hajától, ezért a 4,5 millió követőjének véleményére is kíváncsi volt: "Hogy tetszik az új frizurám?" - kérdezte őket a Twitteren, mikor a fotót posztolta. A rajongóknál azonban nem okozott osztatlan sikert Eva új stílusa, a legtöbben már most hiányolták a hosszú, romantikus tincseket. Szerintük ez nem egy hollywoodi frizura.

www.whosay.com
www.whosay.com

Ken Paves mesterfodrász és Eva Longoria

Ezt Longoria kisasszony is nagyon jól tudja, természetesen csak viccelt: "Oké, csak megtréfáltalak benneteket, ez csak egy paróka!"

Az sem lett volna csoda, ha a Született feleségek sztárja tényleg megvált volna hajkoronájától. Új frizura, új élet - Eva múlt hónapban szakított focista kedvesével, Mark Sanchezzel. Egy szakítás után pedig sok nő teljesen megváltoztatja a frizuráját vagy öltözködési stílusát.

Hatalmas mellei vannak! Nézd meg, milyen gyönyörű a színésznő bikiniben!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.