divattervező David Beckham focista szépség fodrász rövid haj Victoria Beckham születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Levágatta a haját Victoria Beckham. Az egykori Spice Girl a fodrászánál ülve rakott ki egy képet Twitter oldalára. Vajon férjét, Davidet szerette volna meglepni új külsejével?

Fodrásznál járt Victoria Beckham és megszabadult hosszú tincseitől. A 37 éves divattervező az átalakulás királynője. Most ismét igazított a haján: rövid fazont vágatott magának. Még fodrászánál ülve büszkélkedett el új hajával Twitter oldalán.

Forrás: twitter.com/victoriabeckham
Forrás: twitter.com/victoriabeckham

Victoria a fodrásznál

Hogy tetszik nektek? Úgy tűnik, jó néhány centitől megszabadult. Korábban volt már göndör, szőke és kleopátra frizurája is. Lehet, hogy férje, David Beckham születésnapja miatt akart megszépülni. A sztárfocista ugyanis a hét közepén lett 38 éves. Ezzel a vad fotóval üzenjük, hogy Isten éltessen, David! Szabadulj meg sokszor a ruháidtól! A szexi sportolóról egy különleges galériát készítettünk, melyet a Napi hím oldalon nézhettek meg itt.


David Beckham

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.