hajfesték frizura lófarok Kurucz Nikolett konty hajfestés szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha egy szóval kéne jellemezni a 2014-es hajtrendet, akkor az a természetesség lenne. Megmutatjuk, milyen frizurák hódítanak a nagy divatházak kifutóin, és eláruljuk azt is, mely színek viszik a prímet 2014-ben. Lesd el és építsd be a mindennapjaidba azt a stílust, ami közel áll hozzád, de ne feledd: a trendeket mindig az egyéniségedre kell alakítani.

Sellőhullámok

A csavaróval megkomponált loknik helyett idén a természetes, lágyan omló fürtökön van a hangsúly. A sellőhullámoknál természetesebbet nem is tudunk elképzelni, a hajtő pedig lehet frissen mosott, vagy nedves hatású is. A lényeg, hogy az összkép olyan legyen, mintha a tengerparton a nap ereje szárította volna meg a fürtjeidet.

Forrás: AFP

Bubifrizura

2013 kedvenc haja idén is ultradivatos lesz. Ezúttal azonban a fazon nincs szigorú szabályokhoz kötve: lehet kócos vagy zselézett, frufrus vagy hanyagul beszárított, a lényeg, hogy bubi legyen.

Forrás: AFP

Alacsony copfok

A fejtetőre halmozott tincsek helyett idén a tarkó alá készített copfok hódítanak. Elegánsak, nőiesek, és pofonegyszerű elkészíteni őket – a lényeg, hogy a haj minél alacsonyabban legyen összefogva. A stílus sincs kőbe vésve – lehet kócos vagy szigorúan lesimított a frizura.

Forrás: AFP

Egyenes haj, kicsit másképp

Felejtsd el a hajvasalót, idén ugyanis a mesterkélt tincsek helyett a természetesre szárított egyenes fürtök a divatosak. Nem kell gondosan, órákig vasalgatni a frizurádat - elég, ha egy nagy körkefével lazán kihúzod, és kicsit összekócolod a tincseidet.

Forrás: AFP

Látványos választékok

Ebben az évben bátran hangsúlyozd a választékodat, és fésüld az egyik oldalra a tincseidet. A szép, ovális archoz remekül passzol a lesimított frizura, de más arcformáknál is működik - akkor azonban inkább kócosra érdemes elkészíteni.

Forrás: AFP

Feltűnő kiegészítők

A romantikus virágfüzérek mellett a fémes fejpántok és a mintás turbánok hódítanak az idei szezonban. Minden alkalomra találhatsz tökéletes hajbavalót, ha pedig épp nincs kedved hajat mosni, a legjobb választás a turbán lesz.

Forrás: AFP, Dolce and G, Eabbana

Nedves hatás

Mindegy, hogy copfot viselsz, vagy bubifrizurát, a lényeg, hogy a hatás olyan legyen, mintha épp kiléptél volna a zuhany alól, és a pára finoman átalakította volna a tincseidet.

Forrás: AFP

Kontyok és fonatok

A feltűzött és fonott frizurák térhódításának még közel sincs vége, de idén minden hajköltemény kócosabb, mint 2013-ban. Az sem baj, ha itt-ott kilóg jó pár szál, a lényeg a természetes hatáson van.

Forrás: AFP, Erdem

A legtrendibb hajszínek 2014-ben

Kurucz Niki, a Jónő Team hajszobrásza ebben az évben a szebbnél szebb hajkiegészítőkre esküszik, de elárulta azt is, melyek lesznek a legtrendibb színek. "Idén egyik hajszín sem lesz egyeduralkodó, mert abszolút minden divatos. Ha mégis ki kéne emelnem néhányat, akkor a mélyvörös, a rozészín és a burgundivörös egy kis violettel keverve. 2014-ben méginkább a természetességen lesz a hangsúly – nincsenek határozott melírok, csak világosabb-sötétebb színhatások. Az ombre még mindig hódít, de csakis úgy, ha nagyon finom átmenettel készül. Persze aki bevállalja, választhat extrémebb színeket is: idén nagyon vagány a szőke frizura, ha a hajtő pasztelles, rózsaszínes vagy barackos árnyalatú, és onnan megy át szőkébe a festés."

Forrás: Tony & Guy
Frizurák, amik meghódították a világothttp://www.life.hu/szepulj/20140102-ime-a-leghiresebb-frizurak-audrey-hepburn-elvis-presley-bob-marley-jennifer-aniston.html5 kérdés a szépségről: Dobó Katahttp://www.life.hu/szepulj/20131219-szepsegapolas-5-kerdes-a-szepsegrol-dobo-kata.htmlEmlékezetes sztárfrizurák 2013-banhttp://www.life.hu/szepulj/20131216-a-legemlekezetesebb-sztarfrizurak-2013-ban-miley-cyrus-jennifer-aniston-pamela-anderson.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.