Ezért olyan gyönyörűek a francia nők!

nők szépségipar szépségápolás Franciaország francia film
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A francia nők legendásan gyönyörűek. Nem mesterkéltek, mint az amerikaiak, nem olyan kihívóak, mint a szlávok, és nem olyan dögösek, mint a klasszikus mediterrán asszonyok. Ők egyszerűen csak mesések, és mi megpróbáltuk megfejteni a titkaikat!

Thinkstock
Thinkstock

Ha Franciaországba utazunk, rögtön szemet szúr, hogy a nők karcsúak, mosolygósak és veszettül jólöltözöttek. Stílusérzékük és persze pénzük is van, azt meg kell hagyni, de hogyan érik el, hogy őket az isteni francia péksütik, édességek és a többi finomság nem hizlalja? Sőt, csak még szebbek és karcsúbbak lesznek az édességektől! Íme, a francia nők tippjei a tökéletes szépségért!

1. Ha nem nassolsz, karcsú maradsz!

A franciák alig reggeliznek, és vacsorára sem esznek kétemberes adagot. Sőt mi több, az édesítőszer, a magas kalóriatartalmú édességek és még a salátaöntet is a tiltólistájukon szerepel.

2. Csökkentsd a kávéadagodat!

Próbálj lemondani a kávéról. Hidd el, nem tesz jót a napi több eszpresszó, helyettesítsd inkább gyógyteávalvagy citromos vízzel. Ha megszokod, érteni fogod, miért javasolták ezt a franciák!

Thinkstock
Thinkstock

3. Légy büszke a tökéletlenségedre!

A csodás külső titka a belső összhang. Fogadd el, ha fogaid kicsit csálén állnak, és a hajad is inkább egy szénaboglyára hasonlít. A francia nők egyszerű trükkje, hogy előnyt tudnak kovácsolni a tökéletlenségeikből, amiket végül olyan magabiztosan viselnek, hogy az lesz a valódi csáberejük.

Fórum: Te mitől érzed magad szexinek?



4. Ne csak púdert, arckrémet is használj!

Alapszabály, hogy a szép arc nem a jó sminknél, hanem az ápolt bőrnél kezdődik. Brigitte Bardot utódai már tizenegy éves korukban elkezdik az arcápolást, hiszen sosem lehet elég korán kezdeni. Az igényes smink csak ez után jöhet!

5. Ne sajnáld a pénzt a drága ruhákra!

Inkább legyen kevés, de drágább és minőségi ruhadarabod, és azokat viseld gyakrabban. A hatalmas piacokon és árleszállításokon ma már legtöbbször minden ruha keletről származik, melyek minőségileg nem vehetik fel a versenyt egy-egy jobb darabbal. A kevesebb mindig több - legyenek ízléses és jó minőségű, tartós ruhadarabjaid!

Thinkstock
Thinkstock

6. Nemcsak a tűsarok lehet szexi!

Valahogy mindig azt gondoljuk, hogy a francia nők tűsarokban élik az életüket. Vajon hogyan csinálják, hogy ők csak úgy libegnek azokban a magas cipellőkben, míg nekünk minden egyes perc valódi kihívást jelent bennük? Íme a titok: hétköznapokon ők is a lapos lábbeliket részesítik előnyben, sőt mi több, edzőcipőben intézik apró-cseprő ügyeiket! Tehát ha valódi, hétköznapi francia szépség akarsz lenni, húzz magadra egy különleges edzőcipőt, borzold fel a frizurád, az ajkaidra pedig tegyél némi vörös rúzst - kizárólag Chanel után szabadon!

Ezért nem híznak a francia nők - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=0sysDFCrvqRTQHk6


L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork másorán!



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Bombázó lett a slampos énekesnőből!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110208-avril-lavigne-gyonyoru-nove-valtozott.htmlTiszta narancsbőr az énekesnő combjahttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110206-jennifer-lopez-combja-tiszta-narancsbor.htmlÚjra trendi a bozontos szemöldök!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110204-szemoldokdivat-szemoldokszedes.htmlParadicsomlé a hajra, cellux az arcra - A legbizarrabb szépségtrükkök sztároktólhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110204-bizarr-szepsegtrukkok-lady-gaga-gwyneth-paltrow-kylie-minogue.htmlNő vagyok, és borotválom az arcomhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110128-borotvalkozo-nok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.