26 évvel fiatalabb nőt vesz feleségül a népszerű színész

eljegyzés Alec Baldwin korkülönbség jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alec Baldwin színész eljegyezte nála 26 évvel fiatalabb kedvesét.

A színész nem aprózza el: választottja a csinos és sportos Hilaria Thomas, aki mellesleg jógaoktatóként dolgozik. Így már nem nehéz kitalálni, miért ment át Baldwin olyan látványos változásokon az utóbbi hónapokban - a színész ugyanis négy hónap alatt 13 kilót fogyott. Ez már szerelem!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hollywoodi sztár közel egy évig járt együtt kedvesével, mire sor került a lánykérésre. Alec a napokban tölti be 54. életévét, míg kedvese 28 éves. Úgy tűnik azonban, hogy a 26 év korkülönbség ellenére boldogok együtt, hiszen úgy tervezik, hamarosan összeházasodnak. "Hilaria egy nagyon édes, csodás nő, aki két lábbal jár a földön. Nagyon örülök, hogy ők ketten együtt vannak. Alecnek is jót tesz a kapcsolat, sokkal nyugodtabb és boldogabb ebben a szerelemben, mint korábban bármikor" - vallotta a színész testvére, Stephen Baldwin.

Alec 2002-ben vált el kilenc év házasság után Kim Basinger színésznőtől, a párnak egy gyermeke született - Ireland 16 éves.

A munka miatt szakít az X-Faktor szerelmespárja?http://www.life.hu/szeress/20120402-a-munka-miatt-szakit-az-xfaktor-szerelmesparja-kovats-vera-es.htmlTe hány kapcsolatra vágysz egyszerre?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120330-szerelem-parkapcsolat-te-hany-kapcsolatra-vagysz-egyszerre.htmlBudapesten csajozott a világsztárhttp://www.life.hu/szeress/20120330-budapesten-csajozott-a-vilagsztar-david-arquette.htmlSzakított a valóságshow álompárjahttp://www.life.hu/szeress/20120330-szakitott-az-osszeeskuvok-alomparja-norbi-es-alexa.html"Nem vagy az anyám!" - Így mennek a nők a pasik agyárahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120330-szerelem-hazassag-10-dolog-amivel-biztosan-a-pasi-agyara.htmlNői és férfi szexmítoszok nyomában (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120329-szex-szerelem-parkapcsolat-szexmitoszok-kigunyolt-erzekek.htmlKamerák előtt fog szexelni az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120328-valovilag-pornozni-fog-az-rtl-klub-sztarja-vv-feco.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.