szexvideó párkapcsolat szex Shakira sztárok Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánosságra kerülhet Shakira és Gerard Piqué egyik szexvideója. A felvételhez az énekesnő egyik korábbi munkatársa jutott hozzá, és állítólag értékesíteni szeretné.

A 15 perces, mobiltelefonnal készített, nem túl jó minőségű felvételt semmiképpen nem szeretné viszontlátni a videomegosztókon Shakira, aki megkérte ügyvédjét, hogy tegye meg a szükséges lépéseket - írja az Origo. Az ügyvéd nyilatkozata szerint egyértelmű, hogy ügyfelének komoly kára származna abból, ha nyilvánosságra hozná valaki a felvételt, és még pénzt is kapna érte.

www.facebook.com/shakira
www.facebook.com/shakira

A párról már korábban is jelentek meg elég intim felvételek, ráadásul Shakirának állítólag két korábbi barátja is rendelkezik videóra vett szexjelenetekkel, és a kolumbiai énekesnő éppen ezért szeretné, ha a mostani videóból hasznot remélő férfit idő előtt megállítanák, nehogy a további felvételek is hasonló sorsra jussanak.

Shakira és Piqué csendben eljegyezték egymást néhány éve, és sajtóértesülések szerint januárra babát várnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.