párkapcsolat szex szerelem Hugh Jackman kosztüm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi színész, akiről egy nem mindennapi összeállítást láthatsz a Napi hím oldalon, nem nagyon szokott nyilatkozni a magánéletéről, de most kiteregette hálószobája titkát, amit nyolc évvel idősebb feleségével oszt meg.

A 44 éves Hugh Jackman felesége, Deborra-Lee Furness 8 évvel tapasztaltabb szexszimbólum férjénél, és bizony szereti, ha a férje a filmes kosztümjében jön haza... Nagyon praktikus megoldás, hiszen így úgy csalhatja meg a férjét, hogy közben vele szeretkezik. "Szereti, ha kosztümben jövök haza, mert az olyan, mintha szeretője lenne" - meséli Hugh. A kis huncut!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A pár 1996-ban házasodott össze, és két örökbefogadott gyerekük van: a 12 éves Oscar és a hétéves Ava. Hugh Jackman szerint Deborra az, aki visszarántja a földre. Például amikor a világ legszexibb férfijének választották, Deb csak ennyit mondott neki: "Nyilvánvaló, hogy Brad Pitt nem volt elérhető az idén". Vicces nő, azt meg kell hagyni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.