Amber Heard Megan Fox Kesha Angelina Jolie Zoe Saldana homoszexualitás leszbikusság kapcsolat Fergie biszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne emlékezne azokra az időkre, amikor Angelina Jolie, Megan Fox, Fergie, vagy éppen Drew Barrymore még zászlólengető biszexuálisak voltak. Azóta persze mindenki kinőtte ezt az álleszbi identitást, megtalálta a tökéletes pasit, férjhez ment és szorgos családalapításba kezdett. De akkor mi volt ez a kitérő anno a csajokkal? Vagy az egész csak jól időzített címlapvadászat?

Ahogy azt már korábbi, biszexuális celebekről szóló cikünkben írtuk, Megan Fox a második híresség (Angelina Jolie után), aki ugródeszkának használta biszexualitását, hogy a hetero férfiak szexszimbóluma válhasson belőle. Amint ez megtörtént, hozzáment a nála 12 évvel idősebb Brian Austin Greenhez, majd pedig egy éven belül már a második csemetéjükkel várandós. A nagy biszexualitásnak persze már nyoma sincs, akárcsak Zoe Saldana esetében.

Megan Fox Forrás: AFP

Bradley Cooper exe korábban azt nyilatkozta, hogy "Még az is lehet, hogy egy nővel fogom együtt nevelni a gyermekeimet." A nagy szavak itt is inkább a közönségnek szóltak, mint a biszex társadalomnak, ugyanis a színésznő idén januárban szakított sokadszorra Cooperrel, nem sokkal később megismerkedett Marco Pergeóval, akihez aztán júliusban hozzá is ment. Így azért olyan sok ideje neki sem maradhatott a csajozásra.

Zoe Saldana és Marco Perego Forrás: AFP

Az, hogy a fiatal énekesnő, Ke$ha is időről időre vélt vagy valós biszexualitásával borzolja a kedélyeket, már egyáltalán nem lepi meg a rajongóit. A 25 éves sztár állítja, igencsak fontos számára a kisugárzás, függetlenül attól, hogy valaki férfi vagy nő. Eszerint azonban a híresség sokkal inkább pánszexuálisnak mondható, mind biszexuálisnak. A különbség a kettő között, hogy a pánszexuális személyek nem a másik nemi jellemzői alapján, hanem attól függetlenül kötődnek másokhoz, orientációjuk tehát a nemektől független.

Ke$ha Forrás: AFP

Épp ezt gondolja Amber Heard is, aki leginkább Johnny Depp kapcsán lehet számunkra ismerős. 2007-ben egy évig járt Crispin Glover színésszel, majd 2010-ben kiderült, hogy egy párt alkot Tasya van Ree fotóssal. Egy évvel később aztán a Rumnapló forgatásán megismerkedett Johnny Depp-pel. A színésznőnek azonban ez sem volt elég, több mint fél év se veled, se nélküled viszony után lett elege Depp ordibálásaiból, hangulatingadozásaiból, és lelépett egy korábbi francia miniszterelnök, Dominique de Villepin lányával, Marie-val.

Amber Heard Forrás: AFP

Lindsay Lohan és Pink után Fergie is úgy töntött, harmincas éveiben újratervezi nemi hovatartozását, így 2009-ben kijelentette, hogy biszexuális. Aztán persze gyorsan finomított is a kijelentésén, hogy pusztán incselkedett a lányokkal, és leszbikus kalandjai voltak ugyan, de sosem élt párkapcsolatban nővel. Ami nem is csoda, hiszen az egész vallomás nagy valószínűséggel csak a hírverés miatt kellett, ugyanis idén az énekesnő férjhez ment a szexi Josh Duhamelhez, azóta pedig anyuka lett.

Fergie Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.