elnevezés Josh Duhamel császármetszés szülés Guns N Roses Axl Rose Fergie rajongás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kisfiúnak az Axl Jack nevet adták híres szülei. Vajon miért?

Megszületett Fergie és Josh Duhamel első közös gyermeke. Az egykori Black Eyed Peas énekesnő császármetszéssel hozta világra a kisfiút egy Los Angeles-i kórházban csütörtök reggel. Színész férje végig mellette volt. A pici több mint 3 kilót nyom - tudta meg a TMZ.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A boldog szülők

A páros meglehetősen szokatlan nevet választott a kicsinek, aki Axl Jack Duhamel lett a Guns 'N' Roses énekese, Axl Rose után. Fergie ugyanis nagy rajongója a bandának, sőt egyszer ő is előadta a legendás,Sweet Child O' Mine! című dalt a rockzenekar gitárosával, Slash-sel 2011-ben. Ez aztán a rajongás! Gratulálunk Fergiéknek!

Hatalmas terhespocakot villantott Fergiehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130822-fergie-amerikai-enekesno-hatalmas-terhes-pocakjat-megmutatta.htmlHatalmas pocakot villantott Fergiehttp://www.life.hu/legytrendi/20130324-megmutatta-hatalmas-pocakjat-fergie-a-black-eyed-peas-enekesnoje-a.htmlBepánikolt a terhességtől Fergiehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-fergie-a-black-eyed-peas-enekesnoje-elarulta-hogy-nem-volt.htmlFergie kitollasodotthttp://www.life.hu/legytrendi/20130307-fergie-a-black-eyed-peas-terhes-enekesnoje-borzaszto-tollas-ruhat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.