prostitúció párkapcsolat férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izmosak, fiatalok, napbarnítottak, remek humoruk van, és pénzért hajlandók bármire. Szexre is, ha a társaságukat bérbe vevő hölgy azt kívánja.

Még mindig tabu a férfiprostitúció?

A férfiprostitúcióról még mindig csak ímmel-ámmal merünk beszélni, talán mert annyira távol áll a férfi természetétől a testének áruba bocsátása. Mint ahogy kínos az is, ha egy nő csak pénzért kaphat szerelmet, gyengédséget vagy kőkemény szexet. Pedig az utóbbi időben jelentősen megnőtt a testüket nőknek bérbeadó férfiak száma.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com


A jelenség mögött főleg gazdasági és társadalmi folyamatok állnak. A legfontosabb változás, hogy a nők egy jelentős része fontos pozíciókra tett szert a gazdasági életben, hatalmi és döntéshelyzetbe került, miközben a karrierje építése mellett nem tudott elég időt és energiát szánni magánélete egészséges alakítására. Egyedül maradt és magányosnak érzi magát. A nő a pénze és pozíciója miatt azonban nem biztos abban, hogy az őt ostromló férfi (férfiak) a személyéért és szexi kisugárzásáért rajong-e, vagy egyszerűen csak a pénzére hajt. Ilyenkor szinte tálcán kínálja magát a megoldás: elegendő pénze van ahhoz, hogy csalódás nélkül, tisztán üzleti alapon oldja a magányt - rendel egy vonzó pasiprostit a netről.

Ötvenezer egy hétvége...

A minőséget persze meg kell fizetni: a vonzó külső mellett intelligenciával, jó kommunikációs készséggel és empátiával rendelkező férfiakért súlyos tízezreket kell fizetni. Hogy aztán az egy hétvégéért akár ötvenezer forintra is rúgó árba mi fér bele, az már egyezség kérdése, illetve olykor spontán alakul. A szexszel fűszerezett hétvége mellett még ott van a fogyasztás költsége is, hiszen a bérelt fiúk nem fizetnek semmiért...

Gábor, informatikus mérnök (32)

"Teljesen véletlenül kerültem ebbe a szakmába, és talán egyetlen pályatársam se ezért hajtott az egyetemen. De a diploma megszerzése után valahogy összecsaptak a hullámok a fejem felett. Egy vidéki városból jöttem Budapestre, az államvizsga után ki kellett költöznöm a kollégiumból, és egy kisebb vállalatnál kaptam munkát. A bérem alig volt elég az albérletre és a kajára. Alkalmi munkákat vállaltam, weboldalak készítését, számítógépek javítását. Hirdettem magam, munkát kerestem. Zsókával, az első kuncsaftommal így ismerkedtem meg. Vezető beosztásban dolgozott egy multinál, és szerette volna otthonról is nyomon követni kollégái munkáját, szüksége volt a tudásomra. A lakásán találkoztunk, és szinte az első pillanatban éreztem, hogy többet is szeretne, mint hogy néhány kábelt összedugjak. Belementem a játékba, és a menet (és a munka) végén a tízszeresét fizette ki annak, amit a műszaki munkám ért. Egy hét múlva újra hívott egy "feladat" miatt. A végén már nem kellett ürügy, felhívott, egyeztettünk és én mentem. Nem esett nehezemre, bár jó 25 évvel volt idősebb nálam, gusztusos teremtés volt. És hát az első három hónapban többet kerestem csak nála, mint a munkahelyemen egész évben. Hívhatnám magam kitartott szeretőnek, de ahhoz érzelem kell, legalább a nő részéről. Itt nem volt, és később, másokkal sem."

A szex csak kellék

A tehetős nők a felső kategóriás call boyok vagy escort férfiak szolgáltatásait nem feltétlenül a szex miatt veszik igénybe. Azért is persze, de sokszor párkapcsolati problémáikban kérnek tanácsot egy érzelmileg nem érintett pasitól, aki néha sokkal inkább lép fel pszichológusként vagy gyámolítóként, mint szexcsődörként. Máskor csak egy mutatós kísérőre van szükség: valakire, akivel lehet vásárolni, moziba, színházba menni, utazni, kirúgni a hámból.

Tamás, tanuló (25)

"Egy önbizalomhiányos vagy önérzetében megsértett női lélek ápolása néha nehezebb, mintha csak az ágyban kellene teljesíteni. Persze lehet, csak az a gond, hogy még fiatal vagyok, de a kuncsaftok egy része azt várja, hogy elhitessem vele: ő tulajdonképpen bombanő, csak az életkörülményei és bevállalt feladatai nem teszik lehetővé tartós, érzelmekre épülő párkapcsolatok kialakítására. Pedig nem így van. Sok nőnek a személyiségével és az önismeretével van baj. Látszólag sírnak a vállunkon és gyengédségre vágynak, miközben uralkodnak. Felettem is, a szexben is. Igaz, fizetnek érte. De néha egyszerűbb, ha csak szexet akarnak."


Búcsúzik a menyasszony

Egyre többször tűnnek fel férfiprostituáltak a csajos bulik luxuselemeiként is. Bár a táncos chippendale fiúk jelentős része határokat szab, és a szex nem tartozik az általuk kínált szolgáltatások körébe, a műsor alapeleme az erotika, és a kéjes izgalmakra (is) vágyó nők igényeit szolgálják ki - olykor teljes körűen. Attila egy vidéki nagyvárosban él, az ottani vagy a környékbeli bulikon vállal táncos fellépést. Repertoárjában a klasszikus matróz figura mellett a veszélyt és kalandot kereső Zorró is belefér, bár a kérdésre, hogy vállalna-e szexuális szolgáltatást, a válasza határozott nem volt. Igaz - tette hozzá -, hogy ilyen irányú felkérés soha nem érkezett még felé, annak ellenére, hogy a műsorhoz hozzátartozik az érintés. Félmeztelenül beleül a nők ölébe, hozzádörzsöli a felsőtestét a nőkhöz, tánc közben imitálja a párzó mozdulatokat, de hangsúlyozza, hogy ez messze áll a férfiprostitúciótól.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Férfiak kényszerpályán?

Amíg a női prostituáltak sok esetben kényszer vagy körülményeik hatására nyújtanak szexuális szolgáltatásokat, addig a női igényeket kiszolgáló férfiprostituáltak esetében - a beszámolók alapján - a leghangsúlyosabb motiváció a pénz és a véletlen. Ha elégedetlenek életszínvonalukkal, és külső-belső adottságaik alkalmassá teszik őket arra, hogy kielégítsék a legváltozatosabb női vágyakat, akkor van rá esély, hogy egy ideig prostitúcióval keressék meg a kenyerüket. Ugyanakkor jellemzően nem maradnak tartósan a pályán, és a legtöbb esetben mélyen hallgatnak arról, hogy volt egy ilyen kikacsintás az életükben.

Olivér, tolmács (35)

"Három hónaposak az ikreim, és szinte biztos, hogy soha nem fogom elmondani nekik, hogy a lakást, amibe születtek, szexuális szolgáltatásokkal szereztem. A barátaim se tudják, hogy van egy ilyen része az életemnek. A családom és a barátaim azt hiszik, hogy tolmácsként és idegenvezetőként szakítottam nagy pénzeket. Pedig nem. Idegen nőket kísérgettem és igen, ha azt kívánták, le is feküdtem velük, ami azért egy pasinak nem annyira egyszerű, hiszen ha nincs igazi vágy - és a legtöbb esetben nincs -, akkor iszonyatos energiákat kell megmozgatni ahhoz, hogy legyen merevedés, behatolás. Mert a legtöbb pasit vásárló nőnek nem elég az orális szex. Ők valódi pasit akarnak, férfiasságot, vad szexet. Egy idő után kimerült a szexuális fantáziám tárháza és ki is égtem. Azt hiszem, még időben hagytam abba, mielőtt a lelkem is sérült volna."

Gazdag Enikő, pszichológus véleménye

A férfiak, akik a saját testükkel keresik a pénzt, feltehetőleg nagy figyelmet fordítanak a külsejükre. Adnak magukra, és attól érzik magukat értékesnek, amit a tükörben látnak. Számukra akár megerősítés is lehet, ha fizetnek "értük" vagy a szolgáltatásaikért. Az ő értékrendjükben nem okoz problémát az ilyenfajta pénzkereset, amelynek gyerekkori háttere is lehet. Ez az értékrend, amelyben meghatározó a külső, származhat a szülői attitűdökből is, pl. a gyerek egyéb képességeit kevésbé fejlesztették és erősítették meg. A férfiprostitúció nagyon könnyű és gyors pénzkereseti lehetőségnek tűnik egy olyan férfi számára, akinek ez elfogadható, és munkának tekinti. Valamilyen szintű érzelmi kötődés mindenképpen kialakul a hölgy és a férfi között, ennek határait a férfi jelöli ki, és igyekszik egy olyan szerepet "eljátszani", amelyet az adott hölgy elvár tőle. Később, ha a férfinak komoly kapcsolata és akár gyerekei lesznek, átértékeli a helyzetet, és más munka után nézhet.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Tippünk: Randizz az interneten!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.