Így kaphatsz meg egy pasit - tippek egy szívtiprótól

trükk meghódítás szívtipró párkapcsolat érzelem szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a férfi aztán tudja, hogy miről beszél: egy notórius szívtipró elmagyarázza, hogyan csavarjuk a férfiakat az ujjaink köré. Szerinte egyszerűbb, mint gondolnánk...

Steve 44 éves, egy igazi mintahím: korábban Armani-modell volt, ma sikeres menedzser, emellett kapcsolatszakértő. A kedves macsó elismert hős, aki most épp megpróbál egy komoly kapcsolatot felépíteni, intelligens és vicces trükköket kipróbálni, hogy működjön. Krédója: csak azok a nők tudnak igazi kapcsolatot kiépíteni egy férfival, akik elfogadják, hogy a férfiak igen egyszerűek igényeiket tekintve.

Istockphoto
Istockphoto

A férfi

Milyennek kellene lennie egy igazi férfinak?

Egy igazi férfi soha nem volt manikűröztetni és kevesebb cipője van, mint egy nőnek. Mégis legyen ápolt. A nők azonban sokkal jobban szeretik a bad boy típusú férfiakat, mint a kedveseket. Bár a belső értékek fontosak, a férfiak nagyon egyszerű emberek, a külsőd nagyon fontos. Legyen akár egy Porschéd, ha nem szikrázik közöttetek a levegő, még egy próbaútra sem megy veled.

A nő

Milyennek kell lennie egy igazi nőnek?

A kinézet

A legeslegelején mindig a külsőddel kell elcsábítani minket. Most nem arról beszélek, hogy a nők tárgyak, és nem akarlak inspirálni, hogy a legeslegcsábosabb oldaladat mutasd mindig.

Ruha

Van egy aspektusa a női viselkedésnek, amit soha nem bírok megérteni: nők, akik szinglik, szépen felöltöznek, hogy más nőknek tetsszenek. A legfontosabb: a szexi kinézet a stílusnál fontosabb! Mi, férfiak azt szeretjük, ha a nő egy kicsit "rosszlányos". A nagyon stílusosan felöltözött nő ritkán kelti fel a férfiak figyelmét. Inkább csak azt feltételezzük, hogy sok pénzt költ ruhákra.

Istockphoto
Istockphoto

Cipők

Nekünk aztán olyan mindegy! Ha egy pasi azt mondja neked, hogy szép a cipőd, vagy meleg, vagy csak fel akar szedni és fogalma sincs, hogyan. Egy típusú cipő tűnik fel nekünk: a magas sarkú. Azokban formás lesz a lábad és a vádlid is. De biztos nem a cipő tűnik fel.

Mellek

Vegyél olyan blúzt, amelyik egy számmal kisebb, vagyis elállnak a gombok, és ez teljesen megőrjít minket.

A popó

Imádjuk a feneket, jobban, mint az előző bekezdésben leírt testrészt. Viselj magas sarkút, ettől megfeszülnek majd az izmaid.

Make up

A legtöbb férfi, akit ismerek, nem szereti a sminket, csak a szép, ápolt külsőt. A férfiak azt sem szeretik, ha a nő túl sok időt tölt a szépítkezéssel, mert azt fogja hinni, hogy neked a fals dolgok számítanak, ha egy felszínes dologra ennyi időt szánsz. Az első randira csakis szolid sminkkel menj, hogy a természetes kinézetedbe szeressen bele!

Összegzés

Úgy kell kinézned, ahogy szeretnéd, hogy kezeljünk. Minél természetellenesebben nézel ki, annál inkább kezelünk majd úgy, mint egy tárgyat. Sok férfinak farmerban, pólóban és lófarokkal nézel ki a legjobban. De azért ne vidd túlzásba a fiús kinézetet, mert egyszer csak a haverunkként tekintünk majd rád!


Istockphoto
Istockphoto

És még mire figyeljen a nő?

A kisugárzás

Az vagy, amit gondolsz magadról. Ha belépsz egy terembe, koncentrálj egy biztos pontra, valamilyen erotikus vagy romantikus gondolatra! Ha valamilyen erős és szexi dologra gondolsz, mások is erősként és szexiként figyelnek majd fel rád!

Szemkontaktus

Nézz egyszerűen a szemébe! Ne rebegtesd a szempilládat vagy akarj túl szexi lenni! Egyszerű, hosszú és nyugodt pillantás, amitől nem ijed el.

Önbecsülés

Ha szeretem magam, te is szeretsz. Két ember, akik egymástól függetlenül szeretik magukat, azok egy kapcsolatban is jobban kijönnek, mint két, egymástól függő ember.

Alkohol

Csak azért látunk szívesen részegen, mert így könnyebb ágyba vinni. De férfiakkal ne idd le magad! Ez nagyon veszélyes butaság, és egyáltalán nem vonzó.

Összegzés

A férfiak ismerik a kétségbeesés illatát, és az nem Chanel után szaglik. Ismételd magadnak hangosan: "Szeretek szórakozni egyedül is, ha szebb is lenne egy férfival, akkor is jól megvagyok, inkább, mint hogy egy unalmas kapcsolatban üssem el az időmet!"

A vadászat

Sok mindennek, amit itt olvasol, egy része nem fog tetszeni, de sajnos ez az igazság, amit meg kell ismerned, hogy kamatoztasd majd a tudásodat.

A fehér szarvas

Csendben figyelnek, aztán hopp, és a vadászat máris teljes gőzzel beindul. Egy bad boy úgy kezd veled beszélgetni, mintha világéletében ismert volna és már nem is emlékszel, mi volt az első szava. Ugyanezt a stratégiát persze te is felhasználhatod. Az első szónak egy természetes és hétköznapi alaphangnak kell lennie. A férfiak azért tudják már ezt olyan jól használni, mert gyakran visszautasítják őket, és a nagy fájdalom tökéletesíti az eszközt.

A férfias tanulmány

Az utcán sétálva tanulmányozzuk a nőket, analizáljuk a testmozgást, a kinézetet, a beszédet és megtudjuk, hogy milyen nő is vagy. Hogy nézel ki, mit veszel fel, hány éves vagy? Ezután típusok szerint beskatulyázunk, pl. unatkozó nő, stresszes nő, gondtalan nő, havernő. Ezután gondoskodunk olyan szituról, ahol biztonságban érzed magad, s némi humorral és megértéssel kihasználjuk a lezserségedet.

Tippünk: Randizz az interneten!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


És még:
10 téves képzettársítás az első randevú után! Amiért tönkremennek a párkapcsolatok...
11 egyértelmű jel, amiből megtudod: Vajon Ő az igazi!?
5 tuti tipp, hogy megtaláld és megtartsd az igazit...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.