párkapcsolat szex férfi szerelem ajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nézz a kedvesed szájára! Keskeny, vastag, kicsi, érzéki? A partnered vagy kiszemelted ajka ugyanis sokat elárulhat szerelmi életéről, szexuális szokásairól és teljesítőképességéről.

Telt, széles ajkak

Ha a párodnak széles, telt ajkai vannak, nemcsak az arcvonásaira, hanem a személyiségére is illik, hogy nagyszájú! Magabiztos, attraktív és aktív karakter, aki mindig eléri a célját - a hálószobában is. Tapasztalt hódító, aki bármit bevet, hogy meghódítsa a nőt, aki megtetszett neki. Szeret irányítani is, így azokat a szexpozitúrákat részesíti előnyben, ahol ő irányíthat, ahol megmutathatja férfiasságát.

Minden napra egy pasi! Nézegess képeket szexi férfiakról!



Fontos azonban számára a szabadság és a függetlenség. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy hűtlen típus, de szüksége van térre és szabadidőre, amikor azt tehet, amire a kedvére van. Vigyázz! Ha korlátozni próbálod, vagy igába hajtani, könnyen kitáncolhat a számára túl szűk kapcsolatból, esetleg lecserél téged egy kevésbé zsarnoki szeretőre.

Thinkstock
Thinkstock

Telt ajkak, apró száj

Imádjuk a csókos ajkakat! Ha egy pasi szája telt, de kicsi, egy különösen érzelmes és érzéki emberről van szó! Romantikus férfi, mellette soha nem panaszkodsz majd arról a barátnőidnek, hogy nem tudod, mit érez irántad. Verset ír, énekel, udvarol neked, ha megkap, egyetlen pillanatra sem enged el maga mellől. Fontos neki a harmónia és a biztonság, a konfliktusokat messze elkerüli. Amilyen ember, éppen olyan szerető! Minden szeretkezésre "felkészül", mindig hűt pezsgőt, gondoskodik az erotikus zenéről, gyertyát gyújt és rózsaszirmokat szór szét a hálószobában.

Ha azonban szereted a spontaneitást, vagy kevésbé rajongsz az érzelmi hullámvasútért, felejtsd el őt! És akkor se vele kösd össze az életed, ha az ágyra halmozott virágszirmok feltakarítását terhesnek találod. Lássuk be, a romantikus szeretők csak egy ideig tartják lázban a nőket, utána kiderül róluk, hogy végtelenül pipogya alakok.

Vastag felsőajak

Ha a párod vagy udvarlód felsőajka húsosabb és teltebb, mint az alsó, egy igazán domináns hímbe botlottál. Ő a FÉRFI, és ezt nemcsak ő tudja magáról, hanem mindenkivel tudatja is. Csodálatos, energikus és intenzív szerető, észre sem veszed, már a kéjtől elaléltan pihegsz a karjában. Mellette biztosan nem maradsz kielégületlen!

Ugyanakkor pont az lehet benne a fárasztó, ami tetszetős. Domináns hím, de néha úgy érzed, hogy beléd akar harapni. Ő a FÉRFI, és állandóan a körülötte lévők visszajelzését figyeli, hogy mennyire nagyszerű is ő - és igen, neki egy rajongó nő sosem elég. A szexuális teljesítménye tényleg lenyűgöző, de mégis ki akarna minden éjjel egy hurrikánnal szexelni?

Húsos alsóajak

Ha egy pasinak hangsúlyosabb az alsó ajka, mint a felső, akkor egy igazi lázadó egyéniségbe botlottál. Teljesen másképp öltözködik, viselkedik, beszél, mint a többi férfi, valószínűleg ezért nem tudnak neki ellenállni a csajok. Az ágyban is csupa váratlan és meglepő "fordulatot" produkál, sosem azt kapod tőle szeretkezés közben, amire számítasz.

Ő azonban mégsem alkalmas másra, mint szakítás utáni búfelejtésre. Mi, nők, általában szeretjük a biztonságot és a kiszámítható dolgokat, persze jólesik néha egy kis izgalom. De ha állandóan kapkodnunk kell a fejünket, és nemcsak a holnapban, de még a mai napban sem lehetünk biztosak, az egy idő után idegesítő és fárasztó lehet. És a lázadó szépfiú helyett inkább keresünk egy "normálisat".

Thinkstock
Thinkstock

Keskeny ajkak, széles száj

Ha a kiszemelt vagy már "kipróbált" partnerednek az ajkai keskenyek, a szája pedig széles, mintha mindig mosolyra húzódna, valóban mosolygós alkat. Ugyanakkor realista is, mindig két lábbal áll a földön. Hosszú, stabil, tartós kapcsolatra vágyik, biztonságot ad, és azt is vár cserébe. Az ágyban nem éppen fantáziadús szerető, de mindig hozza az "elvárhatót".

Ami egyikünknek előny, az a másikunknak hátborzongató. Ha izgalmakra, változatosságra vágysz, nem ő a te embered. Ugyanakkor nála nem kell tartanod a taktikázástól és a felesleges játszadozástól, azt teszi, amit mond, azt kapod, amit ígér.

Keskeny ajkak, kis száj

Ha a kedvesednek vagy udvarlódnak keskenyek az ajkai, és a szája is kicsi, nem a (szép) szavak emberébe botlottál. A tetteket viszont annál többre becsüli, optimista, magabiztos, határozott és nem riad vissza a kihívásoktól. Sőt, állandóan tettre kész a hálószobában is. Szeret kalandozni, küzdeni, de nem jár egyik ágyról a másikra, ha megtalálta személyedben az igazit, akkor téged szórakoztat akár életed végéig.

Ha nem szeretnéd, hogy a vonzó kalandorod rád unjon, neked is élvezned kell az újdonságok és kísérletezgetések iránti szenvedélyét. Ha pedig egy életre magad mellett akarod tudni, akkor számodra is alapkövetelmény az adrenalin- és szexfüggőség. De vigyázz, mindig tettre és harcra készen állni (feküdni) igen fárasztó és kimerítő lehet.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.