Zámbó Krisztiánt kitették az X-Faktorból

X-Faktor Zámbó Krisztián kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor hetedik élő show-jában a nézők szavazatai alapján a párbajt ezen a héten Stone és Zámbó Krisztián vívták egymással.

Ahogy az lenni szokott, feszült pillanatok előzték meg a párbajdalokat, amelyeket a nézők szavazatai alapján Stone és Zámbó Krisztián vívott egymással, akik az este folyamán egy duettet is énekeltek egymással. Stone már tapasztalt párbajozó, harmadjára került a kiesés közelébe. Zámbó Krisztián viszont csak most először énekelt párbajdalt.

"Jöjjön az a versenyzőm, akinek talán a legnehezebb ebben a versenyben, de aki még mindig itt áll és akarattal és hittel csinálja, és akit borzasztóan tisztelek ezért" - konferálta fel Zámbó Krisztiánt Keresztes Ildikó, aki természetesen Zámbó Jimmy Még nem veszíthetek dalát adta elő, aminek a végén elsírta magát. Malek Miklós azt gondolta, eddig hozta el Krisztiánt az emberek szeretete és az övé is, ezért Krisztiánt küldte haza. "Ismét édesapád dalával jöttél párbajozni, és erre az előadásra ő is büszke lenne" - mondta Krisztiánnak Geszti Péter, aki szerint Stone több színt hozott, ezért őt küldte haza. Mivel Nagy Feró is Krisztián nevét mondta ki, ezért Ildikónak már meg sem kellett szólalnia.

Íme a dal eredeti verziója:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.