Programtippek szombatra - június 22.

strand szórakozás program szabadidő Tihany Csopak programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Romantikázz a pasiddal egy levendulamezőn, hűsölj a medencében vagy tölts egy izgalmas éjszakát olaszrizlinget kóstolgatva - szombaton akár Tihanyt, valamelyik csábító strandot vagy Csopakot választod úti célul, nem fogsz csalódni. A Life.hu elárulja, miért.

1. Lazíts levendulamezőn - IX. Tihanyi Levendula Fesztivál

Ha szereted a Balatont, de a strandoláson túl egy kicsit tartalmasabb programra vágysz, akkor ezen a szombaton irány Tihany, ahol immár kilencedik alkalommal rendezik meg a Levendula Fesztivált. A három napos rendezvényen lesz kézműves kirakodóvásár, solymászbemutató, kirándulást tehetsz az Öreglevendulásba, és többek között azt is megnézheted, hogyan készül a levendulalekvár.

Mikor?
2013. június 21-23.
Hol?
Tihany
Bővebb infó: http://www.tihany.hu/index.php/hu/

Forrás: MTI/Nagy Lajos
Forrás: MTI/Nagy Lajos


2. Hűsölj a kánikulában

A hőségben nincs jobb ötletünk, mint azt mondani, hogy fogd a strandtáskát, a naptejet, egy jó könyvet, a barátnődet vagy a pasidat, és meg se állj az első strandig - pl. a Dagály, a Pünkösdfürdői és a Paskál strand vagy a Római strandfürdő -, ami a legközelebb van hozzád. A hétvégén, az előrejelzések szerint, azokon a fővárosi helyszíneken is tudsz majd fürdeni, amelyek az árvíz miatt ideiglenesen zárva voltak, mint pl. a Palatinus.

Forrás: www.palatinusstrand.hu
Forrás: www.palatinusstrand.hu


3. Éjszakai borkóstolás - Olaszrizling Éjszakája

Ha olaszrizling, akkor Csopak, egészen pontosan az Olaszrizling Éjszakája nevű rendezvény, amelynek a nevéből is jól látszik: az éjszakai programon a finom nedű lesz a középpontban. A strandon zenével kezdődik majd a nyári napforduló ünnepe, sötétedés után pedig a hegyoldal pincéinél jelzőtüzek gyúlnak, hogy a vendégeket éjszakai borkóstolásra csábítsák.

Mikor?
2013. június 22.
Hol?
Csopak
Bővebb infó: www.balatonriviera.hu

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.