Fergie megvédte Christina Aguilerát

2011.02.08. 12:44

Nem más védte meg Christina Aguilerát az amerikai himnusz helytelen eléneklése miatt, mint a Black Eyed Peas dögös énekesnője, Fergie.

Egy kezünkön meg tudjuk számolni, hány ember tudhatja, mit érezhetett Christina Aguilera vasárnap este, amikor dalra fakadt a Super Bowl döntőben. Fergie szintén énekelt a jeles eseményen, így ő tudja, miről beszél, amikor kiállt kolléganője mellett.

Forrás: AFP

A Black Eyed Peas énekesnője azonnal Christina segítségére sietett, amikor a szőkeséget élesen bírálni kezdték az amerikai himnusz eltévesztése miatt. "Tudják, mit? Egy ilyen eseményen énekelni teljesen kikészíti az embert. Az idegeink kész vannak, hiszen milliók figyelnek bennünket. Tökéletesen megértem Christinát. Egyébként pedig ő a mai énekesnők egyik legjobbja, és ő is csak ember, aki hibázik néha" - mondta Fergie, aki inkább a tehetséget nézi, mintsem pálcát törjön egy tehetséges énekesnő felett.

 

Ciki! Christina Aguilera nem tudta az amerikai himnuszt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110207-christina-aquilera-elteveszette-a-himnuszt-a-super-bowl-donton.html Csomagtartóban utazott Harry herceghttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110207-csomagtartoban-utazott-harry-herceg.html James Dean ma lenne 80 éveshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110207-james-dean-ma-lenne-80-eves.html Összeomlott a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110207-nemeth-kristof-osszeroppant.html Fergie lebontotta a falakathttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110207-a-black-eyed-peas-lepett-fel-a-super-bowl-donton.html Letartóztatták a filmsztárt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110207-letartoztattak-shia-labeoufot.html

 

 

Super BowlChristina Aguileraamerikai futballFergieBlack Eyed Peas