Tetszik neki az ötlet! Pornófilmes munkát ajánlottak Alekosznak

pornófilm Alekosz rendezés Kovi szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz személye nem csak az RTL Klub, hanem Kovács István pornófilm-rendező érdeklődését is felkeltette. A Blikkhez ugyanis eljutott több olyan fotó, melyen jól látszik: komolyan tárgyalt a két férfi egymással egy bevásárlóközpontban. Ráadásul Kovi és Alek is elismerte: bizony, munkáról beszélgettek.

Kovi kezdetben nem nagyon akart beszélni a Blikknek arról, hogy miről folyt a csevej közte és a Való Világ 4 győztese között, amikor azonban a lap megmutatta neki a találkozójukról készült fotókat, a rendező bevallotta, hogy munkáról beszélgettek.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

A kamerák kedvence - az erotika világa is várja

"Láttam, hogy Alekosz milyen lelkesedéssel és ügyesen kezelte a kamerát a villában, főleg, amikor VV Anikó testét pásztázta" -mesélte a Blikknek Kovi. "Messze az övé volt a legprofibb produkció. Az is közismert, hogy nagy rajongója a női nemnek. Gondoltam összeköthetnénk a két dolgot. Erről beszéltünk".

Kovi tervei szerint - aki meglepően jó fantáziájúnak tartja Alekot - a görög először próbafelvételen megtanulhatná a szakma fogásait, ezután kerülhetne sor egy közös jelenet rendezésére. Alekosznak tetszett az ötlet, de még nem döntött. "Megtisztelő, hogy Kovács István gondolt rám. Persze, érdekel a filmezés, meg természetesen a szex is, szívesen megnézném, hogyan zajlik egy ilyen forgatás" - nyilatkozta Alekosz, aki azt is elárulta, döntenie még nem kell, így van idő arra is, hogy a részletekről tovább beszéljenek.

Alekosz a fiatal lányokat választotta Tünde helyetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110624-alekosz-regi-szerelme-helyett-a-fiatal-lanyokat-valasztotta-kiadta.htmlDöbbenetes titok derült ki Alekosz volt menyasszonyárólhttp://www.life.hu/legykepben/20110621-alekosz-baratnojet-veronikat-lanyfuttatok-raboltak-el.htmlAlekosz elkezdett költekeznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110617-alekosznak-szuksege-volt-mar-a-penzre-igy-elkezdett-koltekezni-es.htmlAlekosz flörtölt a nyaralás alatt - de nem Veronikával!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110609-alekosz-az-idegenvezetovel-flortolt-a-nyaralas-alatt.htmlAlekosz hármas szexet akarhttp://www.life.hu/legykepben/20110606-alekosz-harmas-szexet-akar.htmlAlekosz elégedetlen a nyereményévelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-alekosz-elegedetlen-a-nyeremenyevel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.