Galambos Dorina rivalizálás sztárszerzők párkapcsolat Szily Nóra Egy kávé Szily Nórával Pély Barna zenész énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pély Barna Galambos Dorinával régóta tartó kapcsolatáról árult el titkokat és szakmai előremeneteléről, valamint a rivalizálásról is beszélt Szily Nórának.

Nézd meg a teljes adást a LifeNetwork tévében!

Az Egy kávé Szily Nórával című műsorban minden hétköznap 17:30-kor sztárvendégekkel találkozhatsz. Szombaton és vasárnap pedig keresd 15:30-kor a hétvégi válogatást! Magánéleti titkok, tragédiák, vallomások és életmódtippek. A sztárvilág velünk kávézik, várunk téged is!



Kárász Róbert: "Felvállaltam ezt a döntést"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120709-karasz-robert-felvallaltam-ezt-a-dontest-egy-kave-szily.htmlNagy Feró: "Az ember tanulja az életet!"http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120706-nagy-fero-az-ember-tanulja-az-eletet-egy-kave.htmlGombos Edina: "Nem vagyok törtető típus" - Szily Nórahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120707-gombos-edina-nem-vagyok-torteto-tipus-szily-nora.htmlRadics Gigi: "Magamba fojtottam mindent" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120701-radics-gigi-magamba-fojtottam-mindent-szily-nora-interjuja.htmlBoros Lajos: "Minden krízis egyben felmentés is volt"http://www.life.hu/sztarszerzok/20120623-boros-lajos-minden-krizis-egyben-felmentes-is-volt.htmlTóth Gabi sírva árulta el legnagyobb félelmeit Szily Nóránakhttp://www.life.hu/legykepben/20120427-toth-gabi-sirva-arulta-el-legnagyobb-felelmeit-egy-kave.htmlTilla: "Nem vagyok egy sportoló alkat"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120704-tilla-nem-vagyok-egy-sportolo-alkat-egy-kave-szily.htmlFalusi Mariann: "Ami van, azt élvezd maximálisan"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120704-falusi-mariann-van-valakim-egy-kave-szily-noraval-a.htmlCaramel: "Attól félek, hogy nem tudok örömet okozni"http://www.life.hu/legykepben/20120702-caramel-meg-soha-nem-erzett-ilyen-szerelmet-mas-irant-mint.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.