Nem akar gyereket a Jóban Rosszban nagyszájú sztárja

2012.10.02. 15:33

Sem a gyerek, sem a balhé nem hiányzik Madár Veronika életéből annak ellenére, hogy már három éve férjnél van.

A napokban egy csendes vacsorával ünnepelte 3. házassági évfordulóját Madár Veronika és férje, Richárd, akik a legteljesebb békében élnek. Olyannyira, hogy - bár a Jóban Rosszban színésznője vehemens vérmérsékletű, aki saját bevallása szerint azonnal a plafonon van, ha valami felidegesíti, mégsem vitatkozik az urával soha.

Fotó: TV2

"Richárddal nem lehet veszekedni, mert annyira megfontolt, nyugodt, hogy egyszerűen lehetetlen vele összekapni. De megmondom őszintén: nem is hiányzik az életemből a balhé" - árulta el Vera, aki egyelőre élvezi a férje társaságát, de még nem vágyik gyerekre. "Bár Richárd az első pillanattól jelezte, hogy ő szívesen vállalna már kisbabát, én még időt kértem, mert szeretném kiélvezni a kettesben töltött időt. Abban azonban biztos vagyok, hogy a gyerekvállalás nem marad ki az életemből, el fog jönni az ideje ennek is" - szögezte le a színésznő.

 

Megbocsátott az RTL Klub sztárjának a kidobott énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120926-nagy-fero-x-faktor-mentora-hazakuldte-tavaly-gubik-petratiden-vegigtapsolta.html Titokban szülte meg első gyermekét Drew Barrymorehttp://www.life.hu/legykepben/20121002-titokban-szulte-meg-kislanyat-drew-barrymore-szineszno-aki-will-kopelman.html Brutális! Fojtogatták és megütötték a színésznőt egy hotelbanhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-lindsay-lohan-amerikai-szinesznot-botranyhosnot-fojotgattak-megutottek-tamadojat-feljelentette.html Szellemmel szexelt a világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-kesha-amerikai-enekesno-szellemmel-szexelt-spiritualis-utazasa-soran.html 61 éves lett a a brit zenészlegendahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20121001-61-eves-lett-a-a-brit-zeneszlegenda-sting-anglia.html Életveszélybe került a népszerű magyar énekesnő!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-der-heni-a-sugarloaf-magyar-enekesnoje-eletveszelybe-kerult-majdnem-lezuhant.html Gyenge jellemnek tartja férfitársait a rapperhttp://www.life.hu/legykepben/20120928-lljunior-rapper-eroszak-ellenes-filmmel-kampanyol-a-nokert-a.html
Madár Veraházassággyerekcsaládvitabalhé