Éjjel nappal Budapest Kővári Márton verekedés kórház RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba került Kővári Márton, az Éjjel-nappal Budapest sztárja, akit a mentők eszméletlen állapotban vittek be - tudta meg a Life.hu.

A sármos fiú épp a születésnapját ünnepelte, amikor a lakótársa, Joe kiütötte úgy, hogy mentőt kellett hívni hozzá, mert azonnal elájult. Gyakorlatilag K.O.-val ütötte ki Marcit egy heves veszekedés során.

RTL Klub
RTL Klub

A kitetovált nehézfiú azért veszítette el a fejét, mert kiderült, hogy Marci lefeküdt Joe mindössze 17 éves lányával, Hannával. A korábban évekig küzdősportokkal foglalkozó Joe egy ütéssel padlóra küldte Marcit, akit csak a többiek mentettek meg a tovább tomboló apától. "Nagyon hamar elveszítem a fejem, ha a szeretteimről van szó, ha őket bántja valaki. Ilyenkor nem ismerek sem istent, sem embert" - mondta az eset után Joe. Marci agyrázkódást és bordasérülést szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.