Détár Enikő színésznő válás Pikali Gerda sztár Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma reggel felröppent a pletyka, hogy Rékasi Károly kolléganője, Pikali Gerda miatt hagyta el feleségét, Détár Enikőt 30 év házasság után. A Life.hu megkereste a színésznőt, aki ügyvédjéhez irányított, majd hivatalosan cáfolták a hírt.

"Nem akarom kommentálni a híreket. Mostantól mindenkit az ügyvédemhez irányítok, mert nem szeretném, hogy bármi sértő megjelenjen rólam" - mondta a Life.hu újságírójának Gerda, aki mindig is óvta a magánéletét.

A színésznő ügyvédje, egyben nővére, dr. Pikali Petra szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében cáfolta a pletykákat.
"Pikali Gerda ügyfelem megbízásából és képviseletében - a sajtóban, az elektronikus médiában megjelentek cáfolása, illetve pontosítása érdekében - az alábbi közleményt kívánom közzétenni. Nem felelnek meg a valóságnak azok a hírek (nyilatkozatok), amelyek arról szólnak, hogy ügyfelem miatt szakított Rékasi Károly és Détár Enikő, illetve ügyfelem miatt 'zátonyra futott' nevezettek házassága. Az ügyfelem - a József Attila Színházban a munkakapcsolaton kívül - semmilyen más viszonyban nem áll Rékasi Károllyal.

A fenti közleményt ügyfelem és gyermekei érdekében adtam ki, mivel a sajtóban megjelent hírek nem felelnek meg a valóságnak, a valótlan állítások pedig hangulatkeltésre alkalmasak. A megjelent cikkek - az ügyfelemről szóló valótlan tények állításával - hamis képet alakítanak ki Pikali Gerdáról, sértve jó hírnevét" - áll a közleményben.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ahogy azt megírtuk, Détár Enikő és Rékasi Károly 30 év házasság után döntött úgy, hogy elválnak és erről tegnap tájékoztatták a nagyközönséget. Enci próbált küzdeni férjéért, de ezúttal menthetetlennek bizonyult a házasságuk. Már akkor felmerült, hogy esetleg egy harmadik miatt döntöttek úgy, hogy szétválnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.