Bangó Margittal zenélt Farkas Zsolti édesapja

TV2 Farkas Zsolti Az ének iskolája Bangó Margit sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges kapcsolatra derült fény Farkas Zsolti családja és Bangó Margit között. Az énekesnő és a tehetséges kisfiú édesapja nem Az ének iskolája felvételén találkoztak először - tudta meg a Life.hu.

Évtizedekkel ezelőtt együtt muzsikált Bangó Margit és Farkas Jenő, aki nem más, mint Az ének iskolája győztesének, az utolsó adásban hihetetlenül érzelmesen éneklő Zsoltikának az édesapja.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

"Nagyon jó zenész Zsoltika édesapja és nagyon tehetséges a kisfiú is. Nem titok, hogy nagy kedvencem volt a műsorban. Olyan képességei vannak, amiket nem lehet tanulni, ezekkel csak születni lehet" - árulta el a cigányzene koronázatlan királynője. "Bár nem vagyok szoros barátságban a családdal, de Zsolti sorsát szeretném nyomon követni. Meggyőződésem, hogy a szüleinek hatalmas szerepe lesz abban, hogy megtartsák a realitások talaján és inspirálják őt. Mindez szükséges ahhoz, hogy felnőve igazi nagy művész legyen belőle."

A műsor végeztével voltak, akik szóvá tették, hogy Az ének iskolája őstehetségének, Bari Lacikának kellett volna nyernie. Bangó Margit szerint azonban nem véletlen, hogy így alakult a végeredmény. "Lacika is nagy kedvencem volt, nagyon tetszettek a hajlításai. Ő azonban nagyon ösztönös, ha énekelni kezd, megszűnik számára a világ. Zsolti már letisztultabb, talán ennek köszönhette a győzelmét. Bari Lacikának csupán egy kis időre van szüksége és szintén a szülői odafigyelésre, hogy a tehetségével bánni tudjon" - véli Bangó Margit.

Bangó Margit a Life Networkön

Június 20-tól a Life Network csatorna rendszeres szereplője lesz Bangó Margit, aki jókedvre bíztató üzenetekkel lesz jelen az ajánló és reklámfőcímekben. "Örültem, amikor felkértek erre a kedves szereplésre. Nem kellett sokat gondolkodnom az üzenetemen. Az életem része a zene és a tánc. Mindkettő jókedvet okoz, a jókedv pedig szinte minden nyavalya ellenszere. Ezért táncolok és jókedvet kívánok mindenkinek" -indokolta üzenetét Bangó Margit.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.