Az interneten talált Csézyre vőlegénye?

esküvő lánykérés társkeresés Csézy internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves énekesnő a tévében elárulta megismerkedése történetét a nála 18 évvel idősebb párjával, a hatóanyagkutató Lászlóval, ám a saját verziója nem egyezik a többek által is ismert tényekkel - tudta meg a Life.hu.

Csézy állítása szerint az interneten keresztül ismerkedett meg párjával, a Life.hu információi szerint viszont egy, akkor a férfival élő TV2-s műsorvezető mutatta be egymásnak őket. "Az interneten talált rám. Egy számot keresett és az internet engem is feldobott, mint lehetőséget. Aztán meghívott egy fellépésre. Nem ismert engem, pedig ő is mezőkövesdi születésű, mint én. Most nem érzem a korkülönbséget. Nagyon sokat beszélgetünk és mindent meg tudunk beszélni egymással. Lehet, hogy később a korkülönbség jobban ki fog éleződni, de most nem érzem, hogy gond lenne" - magyarázta az énekesnő az RTL Klub reggeli műsorának stúdiójában.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Csézy már izgatott az esküvő miatt, amit jövő nyárra terveznek, ezért már bele is kezdett a szervezésbe, ám előtte még a lánykérés is hátra van. "A lánykérés most lesz. Hamarosan elutazunk Olaszországba, ezért valószínű, hogy ott történik meg, de hogy Laci pontosan mit tervez, azt nem tudom."

Az esküvő részleteivel kapcsolatban nagyon titokzatos maradt a leendő ara, de családbővítési terveiről már nyíltabban beszélt. "Jövő nyáron lesz az esküvő, de már most elkezdtük tervezgetni, nehogy elcsússzunk. Találtunk egy gyönyörű helyszínt, de nem fogom elárulni, hogy hol van. Egy különleges és szép hely és nem tudok róla, hogy tartottak volna már ott esküvőt. Nagyon szeretnék gyereket is, hármat terveztem mindig, úgyhogy bele kéne húzni, de szeretném vele megvárni az esküvőt. Mindig is úgy szerettem volna, hogy a dolgok szépen sorjában történjenek. A párom 52 éves, úgyhogy neki az a plusz 1-2 év már mindegy" - mesélte Csézy.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Az énekesnő élete az elmúlt években nem volt gondtalan, hiszen sok megpróbáltatás érte. Két évvel ezelőtt szerelme öngyilkos lett, nemrég pedig imádott nagymamáját is elveszítette. A nehézségek ellenére azonban újra rátalált a szerelem és boldogabb, mint valaha. Csézy barátai szerint a párt már semmi sem választhatja szét, ha az elmúlt borús időszakot képesek voltak együtt túlélni.

Naptejjel álcázta magát Hajdu Stevehttp://www.life.hu/legykepben/20130806-hajdu-steve-szinesz-a-balatonon-nyaralt.htmlAgyi infarktust kapott Nótár Mary édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20130808-agyi-infarktust-kapott-notar-mary-a-zambo-jimmydijas-enekesno-.htmlNem Szellőre bízta volna az árvákat az édesanyahttp://www.life.hu/legykepben/20130808-nem-szellore-bizta-volna-gyerekei-neveleset-az-edesanya-szello-istvan.htmlBúcsúzik a színháztól és hazájától Ádok Zolihttp://www.life.hu/legykepben/20130807-adok-zoli-enekes-elhagyja-a-szinhazat-es-hazajat-mert-hajon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.