táncosnő sportklub Molnár Andrea Szombat esti láz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A SportKlubon kapott műsort a Szombat Esti Láz táncosa, Molnár Andrea. A népszerű szépség mostantól a MezTelenül című magazinműsor háziasszonyaként várja a csatorna nézőit.

"Egész életemben fontos szerepet játszott a sport, nagyapám és édesanyám is testnevelő tanár volt, én pedig gyerekként folyton körülöttük lebzseltem. A Szombat Esti Láz után abbahagytam a versenytáncot, fordulóponthoz érkezett az életem, úgy éreztem, ideje új kihívásokat találni. A SportKlub megadta számomra ezt a lehetőséget. Az élsportolói életformától nehéz eltávolodni, ugyanakkor élvezem, hogy minden nap a stúdióba kell bemennem, nem pedig a táncterembe. Persze a tánciskolámban továbbra is folytatom az oktatást" - mondta el Molnár Andrea a Stopnak és hozzátette, testhezálló feladatnak tartja a csatornán a műsorvezetést, ugyanis mindig érdekelte az élsportolók felkészülése.

Forrás: SportKlub
Forrás: SportKlub

"Molnár Andi úgy viszonyul a tévézéshez, mint versenysportoló korában a tánchoz: fegyelmezett és maximalista. Képernyőre termett, efelől nincs kétségünk. Biztosak vagyunk benne, hogy Andi hamar elnyeri nézőink bizalmát és hétről hétre segít bemutatni a sportvilág kulisszatitkait" - nyilatkozta a portálnak Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.