Férjhez ment Kapócs Zsóka - megmutatjuk luxusgyűrűjét

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
luxus Kapócs Zsóka Boucheron Habony Árpád gyűrű férj eljegyzési gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal ezelőtt vettük észre Kapócs Zsóka ujján a különleges gyűrűt, amit leginkább eljegyzési vagy karikagyűrűként javasolnak az ékszerészek - már csak az ára miatt is. Azóta kiderült: titokban férjhez ment - írja a Blikk.

Nem lehetett nem észrevenni a Gór Nagy Mária színítanodája fennállásának 30. évfordulója alkalmából tartott partin az egykori növendék, Zsóka ujján a luxusgyűrűt.

Egy kis keresgélés után rábukkantunk a fővárosban arra az üzletre, ahol bárki beszerezheti az itthon ritkaságszámba menő darabot - már ha mélyen a pénztárcájába nyúl. Ugyanis ez a gyűrű a belvárosi ékszerboltban 2.362.000 forint körüli áron kapható, az euró árfolyamától függően. A remek darab a Boucheron francia ékszermárka Quatre Classique, azaz a Klasszikus négyes kollekciójának része, amit az 1858-ban alapított ház a 150. születésnapjára adott ki.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A különleges ékszer többféle, 18 karátos arany kombinációja. Sárga, csokoládé, rosé színű és fehér aranyból áll, ez utóbbit 25 db 0,51 karátos, kerek gyémánt díszít. A kevésbé ismert csokoládé színű arany a nemesfém egy újfajta bevonási technikájával, a PVD-vel készül, amely tartósabbá teszi az aranyat.

Sztárok, akik imádják a Boucheron ékszereit

A Boucheron ékszerek rajongói között olyan világsztárok találhatók, mint Nicole Kidman, Penélope Cruz, de a legendás Greta Garbo is az ő darabjaikat viselte.

Habony Árpád gyűrűje szintén a Boucheron sorozat tagja, de ebben a modellben nincsen sárga arany Forrás: MTI

Szerettünk volna Zsókával is beszélni, de sajnos többszöri megkeresésünkre sem reagált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.