színésznő Kapócs Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen új külsővel jelent meg Gór Nagy Mária Színitanodájának 30. születésnapi partiján Kapócs Zsóka.

Nem hagyhatta ki a születésnapi partit Kapócs Zsóka, aki maga is a színésznő legendás tanodájában tanulta a színészmesterséget. Zsóka teljesen új külsővel kápráztatta el a vendégeket. Szinte hófehér, rövidre vágott hajat viselt a korábban hosszú, szőke frizurát kedvelő színésznő, akinek nádszálvékony alakja semmit sem változott. Az új haj remekül áll Zsókának, aki az elmúlt években, amióta Habony Árpád kedvese, nem szívesen mutatkozik partikon.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo


„Nagyon szeretem Marit, miatta mutattam csak meg magamat színpadon kívül is a sajtónak. Mari életem minden jelentős eseményén részt vett, a premiereimen és a születésnapi partimon is, természetes, hogy én is vele együtt ünneplem a tanodája évfordulóját" - mondta Zsóka, akinek egy új gyűrű díszelgett a ujján. Talán eljegyezték? Vagy talán titokban feleségül is vették?

Fotó: Hámori Zsófia - Origo
Kapócs Zsóka kutyája hazamehet, megjavult http://www.life.hu/bulvar/20140226-kapocs-zsoka-mano-vizsla-kutyajat-internatusba-adta-hogy-kepzett-vadaszkutya-legyen.htmlKapócs Zsóka úgy döntött, megnevelteti rakoncátlan vizsláját. A színésznő internátusba vitte az ebet, ahol szakemberek vették kezelésbe.TV + BulvárOrigoKapócs Zsóka: "Ez egy óriási nagy szerelem"http://www.life.hu/bulvar/20131202-kapocs-zsoka-szineszno-imadja-het-honapos-vizslajat.htmlA TV2 Mokkájába ma reggel kutyája, a kölyökvizsla is elkísérte Kapócs Zsókát. A színésznő arról mesélt, hogy Manó mi mindenben változtatta meg az életét. TV + BulvárÚjra együtt Kapócs Zsóka és Habony Árpádhttp://www.life.hu/bulvar/20121210-kapocs-zsoka-magyar-szineszno-es-hagony-arpad-orban-viktor-tanacsadoja.htmlÚgy tűnik, szent a béke: újra együtt van Kapócs Zsóka és Habony Árpád! Ahogy a Life.hu is megírta, a szerelmesek novemberben szakítottak, ám a jelek szerint képtelenek voltak egymás nélkül élni.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.