A TV2 és az RTL Klub is csábította Havas Henriket

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
elutasítás TV2 Havas Henrik Celeb vagyok, ments ki innen! szívprobléma Kelemen Anna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőt szép kis összegért mindkét hazai kereskedelmi csatorna hívta reality-műsoraiba. Ő azonban nemet mondott egyebek között egészségi állapota miatt.

A szíve miatt ismét orvoshoz kellett fordulnia Havas Henriknek. A műsorvezető a Borsnak azt mondta,
stresszes életet él mostanában, a szívével adódtak gondok, de szerencsére az orvosok nem állapítottak meg szervi rendellenességet. „Most egyszerre dolgozom egy könyvön és egy forgatókönyvön. Utóbbi az elsőre épül, és mivel szoros határidőim vannak, így hajtanak. Na, ehhez meg én nem vagyok hozzászokva" – magyarázta a lapnak Havas, aki azt is elárulta, a kereskedelmi tévék is megkörnyékezték.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„A TV2-től azzal hívtak, hogy pátyolgassam Kelemen Annát, majd az RTL Klubtól azért csörögtek, hogy menjek a dzsungelbe. A legviccesebb, hogy amikor megkérdeztem őket, mi a francot keresnék én ott, mindkét helyről körülbelül ugyanazt a választ kaptam: majd a tanár úrral új irányt szabunk a műsornak. Csak nevetek rajtuk" – mondta Havas és elismerte: egykor mesés felkérésre is mondott már vígan nemet.

„Még 2002-ben volt egy ajánlatom a TV2-től, százmilliót fizettek volna tíz hónapra. Nem árulhatom el, melyik műsorért, üzleti titok" – zárta rövidre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.