Tönkrement Lilu házassága?

Forrás: RTLKLUB -
házasság párkapcsolat válás szerelem Lilu szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tönkrement a házassága. Tíz év után elköltözött a férje. Kajaksztár udvarol neki. Ezt a három információt az egyik legnagyobb hazai bulvármagazin címlapjáról tudjuk meg. Liluról.

A Story magazin hetedik oldalán aztán el is olvashatjuk, hogy Lilu...

- fájdalmas napokat él át, mert romokban a házassága.
- férjéről, Árva László kreatív producerről annyi pletykát hallott, hogy belebetegedett a hallottakba és nagyon lefogyott.
- a karácsonyt még a kisfiuk miatt együtt töltötte a család.
- Lilu férje tíz év után, 2015 januárjában elköltözött otthonról.
- állítólag vigaszt nyújtott neki régi barátja, R. Dávid kajakos, aki jelenleg az RTL Klub egyik stylistja és a Kalandra Fal! forgatásán találkoztak évekkkel ezelőtt.

Lilu Istenes Bencével a ValóVilág7 műsorvezetőjeként Forrás: RTLKLUB

Érdekes, hogy a lapban sem a gyönyörű műsorvezető, sem a férj, sem pedig az "új barát" nem szólal meg, mégis címlapon hozzák a sztorit.

A 38 éves műsorvezető első férje Varga Zsolt vízilabdázó volt. Második férjével, Árva Lászlóval a Rettegés foka című műsor forgatásán ismerkedett meg, ahol a férfi operatőrként dolgozott. Fiuk Dávid, 2009 augusztusában született.
Végletekig hajszolja magát Lilu – veszélyben a műsorvezető egészségehttp://www.life.hu/drlife/20150113-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-egeszsegugyi-problemakkal-kuzd-ezert-fogyott-le.htmlKiderült, Lilu nem egy speciális diéta miatt fogyott le, hanem állandó gyomorfájással küzd, ezért szaladtak le róla a kilók és lett olyan az alakja, mint egy balerinának.Dr. LifeOrigoKis feketében, végtelen lábakkal szexiskedett Liluhttp://www.life.hu/trend/20150105-lilu-az-rtl-ii-valovilag7-parbajan-csinos-kis-feketeben-allt-szinpadra.htmlAmíg Ördög Nóra hétről-hétre teljesen más stílusban és feltűnőbbnél feltűnőbb ruhákban jelenik meg a TV2 Rising Starjának színpadán, addig Lilut sokkal visszafogottabban öltöztetik a ValóVilág7 párbajadásaihoz. TrendOrigoÍgy fest Lilu adventi koszorúja - édesanyja saját kezűleg készítette http://www.life.hu/advent/dekor/20141215-lilu-adventi-koszorujat-edesanyja-keszitette-a-szamara.htmlLilunak édesanyja készítette az adventi koszorút, amelyen most vasárnap már három gyertya égett.Dekor--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.