Így nyaralnak a celebek: Mihalik Enikő St. Lucián mutatta meg dögös testét

modell St. Lucia Mihalik Enikő Karib-tenger utazás nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A  világhírű magyar topmodell  St. Luciában, a Karib-szigetek egyik leglátogatottabb turistaparadicsomában pihente ki a kifutók fáradalmait.

A Victoria's Secret Fashion Show kifutóját is megjárt Mihalik Enikő St. Lucián pihente ki a téli bemutatókat. Megcsodálta a karibi térség gyönyörű vízeséseit, tengerpartjait, és ugyanolyan szexisen pózolt a strandokon, mintha egy fürdőruhakatalógus címlapjára készülne.

Enikő az Instagramján tette közzé nyaralós képeit, például ezt a provokatív fotót fagyizás közben.

Íme, a szexi vízeséses kép.

Forrás: Instagram/ mreniko

St. Lucia Kanye West és Kim Kardashian kedvenc nyaralóhelye, és elvarázsolta Gwyneth Paltrow-t is, aki blogján osztotta meg képeit.

St. Lucia

A könnycsepp alakú szigetet, St. Luciát 1502-ben, Szent Lucia napján fedezte fel Kolumbusz. A karib térség egyik leglátogatottabb úti célja, melynek hegyekkel és mély völgyekkel tagolt felszínét esőerdők, vízesések, liánok, hibiszkuszok és orchideák borítják. A Piton ikercsúcsai a világörökség részeként méltán váltak a sziget jelképévé. Az angol, francia, afrikai és karib kulturális hatásoknak köszönhetően egy egészen egyedi légkör fogadja a turistákat a szigeten. Castries a sziget fővárosa és egyben kereskedelmi központja pedig történelmi látványosságokkal és barátságos piacokkal várja az idelátogatókat. St. Lucia mindenkit rabul ejt, legyen szó napozni vágyókról, kirándulókról, búvárokról vagy akár szerelmespárokról.
Forrás: Thinkstock

Ha szeretnéd tudni, DJ Metzker Viki milyen gyönyörű helyeken nyaralt, ITT megnézheted.

Vajon Varga Viktor megtalálta az igaz szerelmet Thaiföldön?

Sarka Kata és férje a világ egyik legszebb szigetén jártak.

Elképesztően lefogyott Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141231-mihalik-eniko-modell-egzotikus-szigeten-nyaral.htmlTúl vékony vagy ellenkezőleg, topformában van Mihalik Enikő? A Victoria's Secret divatshow szervezői szerint egész biztosan az utóbbi. Szerintetek? Ez Zsír!OrigoBalul sült el Sipos Peti utazása - gépfegyveres rendőrrel került szembe az IHM sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20150116-sipos-peti-az-irigy-honaljmirigy-enekese-gepfegyveres-rendorokkel-kerult-szembe-torokorszagban.htmlSipos Peti feleségével Isztambulba látogatott, az álomutazás azonban kis híján rémálommá változott, a csapat frontemberének a rendőrséggel is meggyűlt a baja.TV + Bulvár--Gasztronómiai utazás a teával - 3 különleges recepthttp://www.life.hu/ez-zsir/20141020-fozes-es-sutes-teafubol-3-szuper-recept-teaval.htmlKedvező élettani hatásai mellett sem lehet szó nélkül elmenni, de tudunk mondani még több okot is, miért és hogyan érdemes fogyasztanod ezt a gyógyhatású italt. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.