Így nyaralnak a celebek: Istenes Bence romantikázás helyett fürdött és napozott

Csobot Adél Thaiföld Istenes Bence Koh Samui nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence és szerelme, Csobot Adél tipikus tengerparti, pihentető nyaralásra utaztak Thaiföldre, nem vették a nyakukba az egzotikus országot, hogy minél többet lássanak belőle. Megelégedtek Ko Samui szigetének fehér homokos tengerpartjával, a kristálytiszta tengerrel és a gyönyörű környezettel.

„Egy baráti párossal, négyen utaztunk el, nem kettesben vágtunk neki Adéllal. Azért választottuk Thaiföldet, hogy belelássunk egy kicsit a miénktől távoli kultúrába, beszívjam az ismeretlen élményeket, hisz a Távol-Kelet mégis más, mint Európa. Ez egy tipikus tengerparti nyaralás volt, ahol sokat pihentünk, napoztunk, jet-skiztünk, robogót béreltünk, és azzal közlekedtünk mindenhova. Mindennap másik parton napoztunk. Hangulatos kis bungalóban laktunk, kicsit távolabb a parttól, este a szálláson, a medence partján buliztunk a többi külföldi nyaralóval. Volt nálunk gitár, együtt zenéltünk, iszogattunk, néha lementünk a partra. Az fura volt, hogy nagyon korán véget ért a móka, hajnal 2 óra körül lekapcsolták a zenét" – mesélte az RTL Klub műsorvezetője, aki nem kívánta meg a szárított szöcskét, pedig mindenhol belefutott, és nem vásárolt be Buddha-szoborból sem.

Forrás: Facebook/Csobot Adél

Ko Samui

Ko Samui a Thai-öböl Samui-szigeteinek egy csoportja.
Gazdaságában korábban a mezőgazdaság és a halászat volt jellemző, napjainkban már a turizmus a meghatározó. Fő vonzerejét a kókuszpálmás, homokos tengerpartjainak köszönheti.
Ko Samui az 1980-as évek vége felé kezdett népszerű lenni, ma már évi 1,5 millió turista érkezik ide. A sziget fokozatosan alakul át egy drága üdülőterületté.

Én nem mélyültem el a buddhizmus tanaiban, ezért nem akartam szobrocskát hazahozni. Viszont egy szakrális helyen egy szerzetes karkötőt kötött rám és Adélra, amit azóta is mindketten viselünk. Túl sok időt nem töltöttünk kettesben, nem romantikáztunk, ugyanis négyen alkottunk egy csapatot, és így éreztük jól magunkat” – árulta el Bence.

Forrás: Facebook/Istenes Bence

Mit érdemes itt megnézni?

A paradicsomi sziget kihagyhatatlan útvonal azoknak, akik pálmafákban gazdag "poszterfényképekkel" szeretnének hazatérni. Ide Krabiból busszal és hajóval fél nap alatt lehet eljutni. A szigeten két nagy partszakasz található: a szórakozóhelyeiről és éjszakai életéről híres Chaweng Beachés a sokkal nyugodtabb, bungalókban gazdag Lamai Beach. Mi ez utóbbit választottuk. A parthoz közel hamar lehet szállást találni, érdemes egy hangulatos vityillót kibérelni. A szigeten ellátogathatsz a Big Buddhához, amely már messziről pompás látványt nyújt: égbe nyúló, arany csillogásával csalogatja az odalátogató hívőket és turistákat. A hegyekbe - pl. a Magic Garden nevű varázslatos erdei helyszínre, ahol tényleg úgy érezheted magad, mint Alice csodaországban - robogóval vagy fakultatív kirándulás keretén belül, kacskaringós utakon juthatsz el. A hegyekben azt is kipróbálhatod, hogy milyen elefántháton utazni a dzsungelben. A látnivalók közül ne hagyd ki az egyik legszebb pagodát, a Wat Ratchathammaramt se. Az épület vörös kőfalát gyönyörű faragások díszítik, és ha jókor érkezel, még egy buddhista szertartáson is részt vehetsz. Tekintsd meg a híres mumifikált szerzetest is, akit meditáció közben, lótuszülésben ért a halál. Ha le szeretnéd róni előtte a tiszteletedet, jelenleg is ebben a pozícióban fogod őt megtalálni.
A Wat Ratchathammaram és a mumifikált szerzetes Fotó: Gedeon Bea

Az idén több ismert ember is Thaiföldet választotta úti céljául.

Ha szeretnéd tudni, DJ Metzker Viki milyen gyönyörű helyen nyaralt, ITT megnézheted.

Vajon Varga Viktor megtalálta az igaz szerelmet Thaiföldön?

Vámos Erika egész Ázsiát bejárta.

Buddha nyomában Thaiföldönhttp://www.life.hu/lifeutazas/20130124-thaifold-utazas-buddha-nyomaban-a-tavolkeleten.htmlAki egyszer belekóstolt Thaiföld hangulatába, utána mindig vissza fog vágyni a fülledt, füstölő illatú országba. A Life.hu újságírója felfedezőútra indult a varázslatos távol-keleti országba.UtazásÁlomszigetek Thaiföldön – csúcsélmény a köbönhttp://www.life.hu/lifeutazas/20150310-thaifold-3-gyonyoru-szigete-railay-beach-phi-phi-koh-phangan.htmlAmikor először Thaiföldön jártam, úgy gondoltam, a Railay Beach szépségét már nem lehet fokozni: a lenyűgöző, sziklás partjai és vadregényes pálmadzsungele egy nap alatt magával ragadott. Következő évben jött Phi-Phi, amely nem a partról, hanem a sziget legmagasabb pontjáról elém táruló látvánnyal varázsolt el. Harmadik volt a sorban Koh Phangan, ahol valóban türkizkék és smaragdzöld a tenger. Járd be most velünk ezt a 3 varázslatos tengerpartot!UtazásThinkstockThaiföldön lazítanak Bódiékhttp://www.life.hu/bulvar/20140301-bodi-guszti-es-bodi-margo-enekesek-thaifoldon-pihennek.htmlAmíg tehetik egy évben sem hagynák ki thaiföldi pihenésüket Bódiék. A zenészpár most a kellemeset kötötte össze a hasznossal, ugyanis Guszti szívizomerősítő kezeléseket is kap a távol-keleti országban. TV + BulvárOrigoÍgy néz ki egy műtrágyareklám Thaiföldönhttp://www.life.hu/kult/20131126-mutragyareklam-thaifoldon.htmlHa azt hitted, hogy a reklámipar már nem sok újdonságot nyújt neked, akkor idesüss! KultThaiföldön lett szerelmes Kasza Tibihttp://www.life.hu/intim/20130121-kasza-tibi-magyar-enekes-fotos-thaifoldon-osszejott-egy-modellel.htmlKasza Tibi munkájából adódóan sok időt tölt Thaiföldön, most viszont a szerelem is rátalált.IntimElefántpóló Thaiföldönhttp://www.life.hu/bulvar/20110907-elefantpolo-thaifoldon.htmlLovak helyett ormányosok pólóznak az egzotikus országban.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.