Paradicsomi helyen csapatják Sarka Katáék: Fotók!

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata Kulcsár Edina Kiss Daniella Monaco Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, pénteken elindult, s megérkezett Monte Carlóba Sarka Kata és kis csapata, akik a hétvégén Albert herceg előtt is fellépnek. A nyilvános közösségi oldalakra feltöltött képek tanúsága szerint a lányok gyönyörűek, Hajdú Péter pedig elképesztően szerencsés, hogy ennyi bombanővel csapathatja ezen a paradicsomi helyen.

Mint ismeretes, ezen a hétvégén rendezik meg a lovaspóló-világbajnokságot, ami a harmadik legnagyobb sportesemény, amit a Monacói Turisztikai Hivatal is támogat, és amely egy gálaesttel zárul. Ide utazott Kata, a Magyarország szépének választott Kiss Daniella, a verseny két udvarhölgye és Kulcsár Edina is. A csapattal tart még Hajdú Péter, aki nagyon büszke felesége sikereire.

Kulcsár Edina és Sarka Kata. Forrás: Facebook/Sarka Kata

A gálesten egy nagyszabású divatbemutató keretében lépnek majd színpadra a magyar lányok. Ruzsa Magdolna divattervező kollekcióját fogják ugyanis bemutatni az európai arisztokratákból, üzletemberekből és milliárdosokból álló nagyközönség előtt.

Hajdú Péter, Sarka Kata és Kulcsár Edina. Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Közösségi oldalára nem csak a sztárházaspár, hanem az idei Magyarország Szépe, Kiss Daniella is posztolt:

Kiss Daniella. Forrás: Facebook/Kiss Daniella
Nem viszi nyaralni gyerekeit Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20150701-nem-viszi-nyaralni-gyerekeit-gesztesi-karoly.htmlNem sok ideje marad majd Gesztesi Károlynak a nyaralásra, hisz annak ellenére sok a munkája, hogy nem játszik már a Jóban, Rosszban napi sorozatban. Így gyerekei nem reménykedhetnek abban, hogy édesapjukkal forró napokat töltsenek el valamely homokos tengerparton.TV + Sztárok--Gyémánttal és zöld kaviárral a szép talpakérthttp://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20150703-gyemanttal-es-zold-kaviarral-a-szep-talpakert-1-2-3.htmlÚjra itt a nyár, így különös figyelmet kell fordítanunk arra, hogy lábaink a legjobb formájukat hozzák, hiszen ilyenkor a szandálok, strandpapucsok viselésének köszönhetően mindenki számára láthatóvá válnak. A lábápolás azonban nem csupán esztétikai, de egészségügyi szempontból is fontos, hiszen lábaink a folyamatos igénybevételtől gyakran szárazzá válhatnak, talpunkon bőrkeményedés jelenhet meg, ami komolyabb problémákhoz is vezethet. A megfelelő lábápolási rutin kialakítása lehetővé teszi, hogy lábaink mindig szépek és egészségesek legyenek, és ezáltal magabiztosan viselhessük kedvenc szandálunkat.HirdetésIstenes Bence így élvezi a lét elviselhetetlen könnyűségéthttp://www.life.hu/sztarok/20150703-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-penteki-lazasagot-villantott-es-szexisen-pozolt.htmlHiába, élni tudni kell! Az RTL Klub műsorvezetője megmutatta, milyen, amikor egy férfi szexin élvezi a lét elviselhetetlen könnyűségét.TV + Sztárok--Ajjaj! Letartóztatták Enrique Iglesiasthttp://www.life.hu/sztarok/20150703-enrique-inglesias-spanyol-enekest-letartoztattak-szabalytalan-vezetes-miatt.htmlNem ülhetett volna volán mögé a spanyol énekes, a rendőrség azonban elkapta vezetés közben.TV + Sztárok--Ettől a képtől garantáltan eláll a szavatok! Hűsölő férfitestek péntekrehttp://www.life.hu/sztarok/20150703-kucsera-gabor-vilag-es-europa-bajnok-kajakos-megmutatta-hogy-lazitanak-izmos-barataival-a-nagy.htmlKajakos fiúk kidolgozott izmai és hűsítő vízpart - arra gondoltunk, ezekkel lepünk meg titeket a hétvégi nagy forróság előtt.TV + Sztárok--Pazar ajándékkal lepte meg Berki Krisztián kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20150703-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-pazar-ajandekkal-lepte-meg-kislanyat-natasa-zselyket.htmlA kis Natasa Zselyke nem mindennapi meglepetésnek örülhetett, hiszen édesapja ismét kitett magáért.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.