Ejha! Szakmát vált Cinthya Dictator?

Forrás: Noguchi Porter Novelli -
láncfűrész művészet szobrász Cinthya Dictator
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A favágó szakmával ismerkedett a fotós lány, akire nagy benyomást tett a láncfűrész.

Cinthya Dictator, akinek imádjuk a művészi fotóit, új kihívás elé nézett. Egy rendezvényen ugyanis hatalmas láncfűrészt kapott a kezébe

Forrás: Noguchi Porter Novelli

„Mindig is szerettem volna kipróbálni egy láncfűrészt, akár szobrászkodáshoz is. Először egy akkumulátoros modellt próbáltam ki, ami nagyon könnyű és egyszerű kezelni. De én nem hiába járok edzeni, a versenyszámban a nagyobb, erősebb benzines láncfűrészt szeretném használni" - nyilatkozta a falatnyi dresszben edző Cinthya.

Forrás: Noguchi Porter Novelli

A vagány lány vágya teljesült, egy gyors betanítás után már kezébe is vehette a benzines láncfűrészt, amit aztán alig lehetett kivenni a kezéből, annyira élvezte a favágó munkát.Talán később is használni fogja művészetéhez ezt a nem mindennapi eszközt Cinthya?

Cinthya Dictator: "...szeretem a betegségemet!"

Betegsége emlékére csináltatott tetoválást Cinthya Dictator. A szám, amely a sugárkezelése száma volt, az most már örökre a bőrébe "égett". Hogy miért? Az üzenete az, hogy a borzasztó dolgokat is át lehet fordítani pozitívba, és a legrosszabb történetekből is tanulhatunk. Hozzátette, szereti a betegségét és azt is, hogy több lett tőle. Nézd meg a Life.hu videóját!

Nem viszi nyaralni gyerekeit Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20150701-nem-viszi-nyaralni-gyerekeit-gesztesi-karoly.htmlNem sok ideje marad majd Gesztesi Károlynak a nyaralásra, hisz annak ellenére sok a munkája, hogy nem játszik már a Jóban, Rosszban napi sorozatban. Így gyerekei nem reménykedhetnek abban, hogy édesapjukkal forró napokat töltsenek el valamely homokos tengerparton.TV + Sztárok--Paradicsomi helyen csapatják Sarka Katáék: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20150703-sarka-kata-hajdu-peter-kulcsar-edina-kiss-daniella-monacoban-paradicsomi-helyen-csapatjak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, pénteken elindult, s megérkezett Monte Carlóba Sarka Kata és kis csapata, akik a hétvégén Albert herceg előtt is fellépnek. A nyilvános közösségi oldalakra feltöltött képek tanúsága szerint a lányok gyönyörűek, Hajdú Péter pedig elképesztően szerencsés, hogy ennyi bombanővel csapathatja ezen a paradicsomi helyen.TV + Sztárok--Rodoszon nyaral Kiszel Tünde és lánya, Donatellahttp://www.life.hu/sztarok/20150704-rodoszon-nyaral-kiszel-tunde-es-lanya-donatella.html"Sokat gondolunk Rátok a nap szigetéről Rodoszról!" - írta ki nyilvános Instagram oldalára Kiszel Tünde, aki az egyik legszebb görög szigetre látogatott el gyermekével.TV + Sztárok--Gyémánttal és zöld kaviárral a szép talpakérthttp://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20150703-gyemanttal-es-zold-kaviarral-a-szep-talpakert-1-2-3.htmlÚjra itt a nyár, így különös figyelmet kell fordítanunk arra, hogy lábaink a legjobb formájukat hozzák, hiszen ilyenkor a szandálok, strandpapucsok viselésének köszönhetően mindenki számára láthatóvá válnak. A lábápolás azonban nem csupán esztétikai, de egészségügyi szempontból is fontos, hiszen lábaink a folyamatos igénybevételtől gyakran szárazzá válhatnak, talpunkon bőrkeményedés jelenhet meg, ami komolyabb problémákhoz is vezethet. A megfelelő lábápolási rutin kialakítása lehetővé teszi, hogy lábaink mindig szépek és egészségesek legyenek, és ezáltal magabiztosan viselhessük kedvenc szandálunkat.HirdetésNem viszi nyaralni gyerekeit Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20150701-nem-viszi-nyaralni-gyerekeit-gesztesi-karoly.htmlNem sok ideje marad majd Gesztesi Károlynak a nyaralásra, hisz annak ellenére sok a munkája, hogy nem játszik már a Jóban, Rosszban napi sorozatban. Így gyerekei nem reménykedhetnek abban, hogy édesapjukkal forró napokat töltsenek el valamely homokos tengerparton.TV + Sztárok--Ajjaj! Letartóztatták Enrique Iglesiasthttp://www.life.hu/sztarok/20150703-enrique-inglesias-spanyol-enekest-letartoztattak-szabalytalan-vezetes-miatt.htmlNem ülhetett volna volán mögé a spanyol énekes, a rendőrség azonban elkapta vezetés közben.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.