Nick Gordon: „A drogok végeztek Bobbi Kristinával, nem én!"

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
telefonbeszélgetés drog alkohol Nick Gordon Bobbi Kristina Brown kiszivárogtatás haldoklás Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának állapotáért nem párja, Nick Gordon a felelős - derült ki egy nemrég kiszivárgott telefonbeszélgetésből.

Nick Gordon azóta nem nyilatkozott a nyilvánosság előtt, hogy barátnőjét, Bobbi Kristina Brownt eszméletlenül találták a fürdőkádjában.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Miközben az egész család a 25 éves férfit okolja a néhai Whitney Houston lányának állapotáért, sőt, rendőrségi vizsgálat is indult ellene, kiszivárgott Gordon egy beszélgetése - írja a TMZ.

A férfi 3 héttel Bobbi Kristina kórházba szállítása után beszélt telefonon egy családtaggal, aki rögzítette az elhangzottakat. Ebben elmondja, hogy a most halálos ágyán fekvő 22 éves lány a tragédiát megelőzően nagyon sokat ivott és drogozott, 2 nappal előtte pedig autóbalesetezett.

Levették a gépekről Bobbi Kristina Brownthttp://www.life.hu/drlife/20150625-levettek-a-gepekrol-bobbi-kristina-brownt.htmlHosszas huzavona után döntött a család: nem tartják tovább mesterségesen életben Bobbi Kristina Brownt.Dr. Life--Szívszorító: Bobbi Kristina Brown nagymamája lemondott unokájárólhttp://www.life.hu/drlife/20150510-szivszorito-bobbi-kristina-brown-nagymamaja-lemondott-unokajarol.html"Bobbi Kristina Brown élete Isten kezében van" - mondta szomorúan 81 éves nagymamája a fiatal lány állapotáról. Cissy Houston Istenre bízta unokája életét, és készen áll arra is, ha a Mindendenható úgy dönt, itt a vége Bobbi életének. "Ez a munkája, megértem, ha így cselekszik" - mondta. Whitney Houston és Bobbi Brown egyszem lányát eszméletlenül, arccal lefelé találták meg otthona fürdőszobájában január 31-én. Azóta kómában van, lélegeztetőgépek tartják életben.Bobbi Kristina BrownForrás: AFP/Frazer Harrisonmiddleon13301490 Dr. Life--Whitney Houston mellé temetik el Bobbi Kristina Brownthttp://www.life.hu/news/20150703-whitney-houston-melle-temetik-lanyat-bobbi-kristina-brownt.htmlEgyre romlik a néhai énekesnő 22 éves lányának állapota. A család a hírek szerint már felkészült a legrosszabbra.News--Életveszélybe került Susan Boyle - Telefonos fenyegetéseket kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20150706-susan-boyle-enekesnot-egy-ferfi-fenyegette-telefonon.htmlA tehetséges énekesnőt egy vallási fanatikus zaklatta telefonon; a férfi többször megfenyegette Susan Boyle-t. TV + Sztárok--Rihanna felhagy az énekléssel?http://www.life.hu/sztarok/20150627-a-hires-enekesno-rihanna-felhagy-az-eneklessel.htmlAggasztó híresztelések keltek szárnyra a világhírű énekesnő háza tájáról: a legfrisebb pletykák ugyanis arról szólnak, Rihanna felhagy az énekléssel. TV + SztárokOrigo Palvin Barbi fejjel lefelé száguldotthttp://www.life.hu/sztarok/20150706--palvin-barbi-fejjel-lefele-szaguldott-a-red-bull-air-race-budapesti-versenyhetvegejen.htmlPalvin Barbi bebizonyította, hogy a szépség és a vakmerőség gyakran kéz a kézben jár. A Red Bull Air Race budapesti versenyhétvégéjén a világhírű modell beszíjazta magát egy műrepülő versenygépbe és nemhogy bátran vette a fordulatokat a levegőben, de még biztatta is a pilótát, hogy nyugodtan vállaljon be vakmerő manővereket.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.