Mihalik Enikő dögös tánccal ünnepelte Amerikát

naplemente Mihalik Enikő dögös Amerika tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell szexi tengerparti popsirázással ünnepelte július 4-ét, a függetlenség napját.

A kádban pucérkodó Enikő, aki korábban is megmutatta már, hogyan rázza, újabb dögös táncot mutatott be. A híresség, aki nemrég még Ibizán nyaralt a naplementétől csillogó vízparton egy szexi csípőmozgással köszöntötte Amerikát.

Ejha! 20 évesnek néz ki az 52 éves nőhttp://www.life.hu/trend/20150706-pamela-jacobs-52-eves-de-20-evesnek-ne-zki.htmlA brit Pamela Jacobs 52 éves, de úgy néz ki, mintha a húszas éveiben járna. Csodálatos külsejét saját bevallása szerint a napozókrémnek és a kókuszolajnak köszönheti.Trend--El sem hinnéd, mivel készül terhessége nehezebb hónapjaira Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150704-kim-kardashian-kulonleges-smink-technikaval-keszul-terhessege-nehezebb-honapjaira.htmlA celebnő legújabb Instagram fotójával azt is megosztotta követőivel, hogyan készül a terhességére.Trend--Ezzel hódíthatsz a strandon! Ilyen egy igazi hableánysmink!http://www.life.hu/trend/20150703-ariel-a-kis-hableany-sminkjet-mutatja-kandee-johnson-a-profi-sminke.htmlA profi sminkes, Kandee Johnson újabb nagyszerű videót tett közzé, amelyben megmutatja, hogyan ragyoghatunk úgy, mint Ariel, a kis hableány.Trend--Világsztár lett a 8 hónapos kislány! Kardashianék már ajándékot is küldtek neki!http://www.life.hu/trend/20150703-kardashian-kids-markaju-sapkaban-fotoztak-le-szulei-vilagsztar-lett-a-8-honapos-kislany.htmlAz Egypt nevű 8 hónapos kislánynak meglepő, de máris 100 ezer követője van a közösségi oldalán, és Kardashianék is felfigyeltek rá; még ajándékot is küldtek neki. De hogy lett ilyen népszerű ez a kisbaba?Trend--Bugyi nélkül partizott Karlie Klosshttp://www.life.hu/trend/20150706-karlie-kloss-bugyi-nelkul-bulizott-a-parizsi-divathet-utani-vacsoran.htmlHa hihetünk Karlie Klossnak, akkor még nem áldozott le a fehérnemű nélküli vörös szőnyeges bulizás ideje.Trend--Ennyit számít a smink - Újabb döbbenetes bizonyítékhttp://www.life.hu/trend/20150706-ennyit-szamit-a-smink.htmlSmink nélküli fényképeket kezdett megosztani közösségi oldalán egy fiatal nő - több, mint százezer bíráló kommentet kapott. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.