Vetkőzős tánccal szexizik Mihalik Enikő! Íme a videó!

modell Mihalik Enikő vetkőzés tánc vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű magyar modell szexi vetkőzős táncot mutatott be egy fotózás ebédszünetében. 

Enikő egyfajta vetkőzős fitnesztáncot lejtett egy videó kedvéért, ami nagyon viccesre sikerült. Persze a modell káprázatos alakját is megcsodálhatjuk közben.

Mihalik Enikő Cannes-ban

A modell tegnap este gyönyörű kék estélyiben pompázott a cannes-i amfAR gálán. Nézd meg az este legszebbjeit.

Khloé Kardashian megvillantotta hosszú combjaithttp://www.life.hu/trend/20150521-khloe-kardashian-megvillantotta-hosszu-combjait.htmlAhogy valószínűleg már mindannyian tudjuk, a Kardashian-lányok odavannak a meztelenkedésért. Ezúttal Khloé, a három gyermekes anyuka is kevés ruhában pózolt.Trend--Eva Mendes szelfivel gyűjt pénzt egy rákos kisfiúnakhttp://www.life.hu/trend/20150521-eva-mendes-enekesno-szelfivel-gyujt-penzt-egy-rakos-kisfiunak.htmlAz énekesnő most szelfizett életében először, és ezt is nemes ügyért tette. A híresség, akinek nemrég született meg a kislánya, egy másfél éves rákos fiúnak gyűjt pénzt.Trend--Eva Longoria nagyon pici a modellek közötthttp://www.life.hu/trend/20150521-eva-longoria-szineszno-cannesban-fotozkodott-a-hires-modellekkel-akik-kozott-nagyon-pici.htmlA színésznő, aki éppen Cannes-ban múlatja az időt a gyönyörű modell, Karlie Kloss társaságában, nagyon vicces fotót posztolt.Trend--Lélegzetelállító! 77 évesen is divatikon Jane Fondahttp://www.life.hu/trend/20150520-jane-fonda-77-evesen-pozolt-egy-divatmagazinnak.htmlA díva egy divatmagazinnak pózolt 77 évesen, amivel bebizonyította, hogy még most is ugyanolyan sugárzó szépség, mint fiatalabb korában.Trend--A szürke ötven árnyalata inspirálta a plus size modell fehérneműithttp://www.life.hu/trend/20150520-ashley-graham-plus-size-modell-uj-fehernemukollekciojat-a-szurke-otven-arnyalata-inspiralta.htmlA XL-es méretű Ashley Graham tervezte, és ő is mutatta be A szürke ötven árnyalata alapján megálmodot szuperdögös fehérneműket.Trend--Jared Leto már nem takargatja zöld hajáthttp://www.life.hu/trend/20150520-jared-leto-szinesz-aki-joker-szerepere-keszul-zold-hajjal-lepett-ki-az-utcara.htmlA színész és énekes, aki manapság Joker szerepére készül, már az utcán sem takargatja rikító zöld haját.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.