plasztikai műtét Gisele Bündchen burka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész testet takaró, csak a szemet láttató muzulmán burkában ment plasztikai sebészhez a szupermodell, hogy ne ismerjék meg a fotósok. Nem jött be. 

Egy párizsi plasztikai sebészhez jelentkezett be Giselle Bündchen, aki képes volt felvenni egy burkát, hogy elrejtse magát a fotósok elől.

Forrás: AFP

A kocsit és a sofőrt is érdemes lett volna beöltöztetni, mert ezek bizony lebuktatták a titkon plasztikáztató sztárt. Források szerint végül 3 millió forintnyi összeget költött szemhéj- és mellkorrekcióra, amire szerintünk nem feltétlenül volt szüksége, elnézve róla a smink nélküli képeket.

35 éves a világ legjobban kereső modellje

Gisele Bündchen nem indul el dolgozni, ha nem tudja biztosan, hogy egy nap alatt legalább 36 MILLIÓ forintot kap majd. Megteheti, hiszen évek óta ő a világ legjobban kereső modellje. A brazil ikont a sok millió dolláros vagyona sem tartja vissza attól, hogy új dolgokba kezdjen: gumiszandálokat tervez, fehérneműket dob piacra, kozmetikai termékekhez adja a nevét, és persze számos világmárka arcaként tündököl. A 35 éves szupermodellnek összeszedtük néhány nagy pillanatát.

Görbe Nórát rohammentő vitte kórházbahttp://www.life.hu/drlife/20150730-gorbe-nora-linda-megformaloja-korhazba-kerult-a-magas-vernyomasa-miatt.htmlPadlóra került Görbe Nóra. Szervezete nem bírta a ránehezedő hatalmas terhet, és életveszélyesen magas vérnyomása miatt rohammentővel kellett kórházba vinni. Dr. Life--Rékasi Károly: "Próbálok magyarázatot találni a miértekre"http://www.life.hu/drlife/20150730-rekasi-karoly-mielobb-szinpadra-allna-es-sajat-motort-vasarolna.htmlMég csak most engedték ki a kórházból, máris a motorozáson töri a fejét Rékasi Károly. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huBetegsége ellenére zökkenőmentesen szült Polgár Krisztahttp://www.life.hu/drlife/20150729-polgar-kriszta-szepsegkiralyno-terhessege-veszelybe-kerult-egy-hatalmas-ciszta-miatt.htmlA szépségkirálynő múlt héten adott életet második kisfiának, Kaldau Vincentnek. A boldog anyuka elmesélte, hogy betegsége ellenére zökkenőmentesen hozta világra babáját.Dr. LifeÉlő adásban lett rosszul Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/drlife/20150729-demcsak-zsuzsa-elo-adasban-rosszullett.htmlA műsorvezető be sem tudta fejezni a beszélgetést. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoHíresek és megszállottak: sztárok fura függőségeihttp://www.life.hu/drlife/20150728-fuggoseg-sztar-szoptatas-kola.htmlSikeresek, gazdagok, ismertek. Egy dolog közös bennük: furcsa szokásaik vannak, amelyekre olykor a világ összes pénzét sem sajnálnák. Vagy éppen olyan szinten függők, hogy már tudomást sem vesznek róla.Dr. LifeAFPBrutálisan lefogyott Liam Neeson - Beteg lenne a világsztár?http://www.life.hu/drlife/20150728-liam-neeson-brutalisan-lefogyott-es-alig-lehet-raismerni.htmlSzinte alig lehet ráismerni a színészre, akiért egyre jobban aggódnak rajongói.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.