Berki Krisztiánt jó tanácsai miatt savazzák közösségi oldalán

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
idézet komment rajongók kommentelők támadás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető Coelhói magasságokba emelkedve fogalmazza meg jó tanácsait, amiért néha hideget-meleget is kap a rajongóktól.

Új hóbortja van a magyar macsónak: mostanában előszeretettel osztja meg frappáns gondolatait az élet nagy dolgairól rajongóival. Ám nem mindenki van oda ezekért az eszmefuttatásokért.

Berki Krisztián Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Amikor például a tökéletes nő definícióját fogalmazta meg Berki Krisztián, volt, aki a következőképpen igazította helyre:

„Képzavarban vagy Krisztián, köszönheted magadnak is, rossz helyen kutakodtál eddig ezek szerint. Tudod mi az igazi társ? Mikor hazajövök este a munkából és megsimogat, tölt 1 pohár vizet, megágyaz, és én is megteszem ezt fordított helyzetben! Röviden ennyi" – írta egy úr.

Más viszont arra hívta fel a figyelmet, hogy akárhányszor látta Krisztiánt a tévében, ő - a kommentelő állítása szerint - minden alkalommal alázta a nőket.

De akkor sem maradtak el a frappáns kommentek, amikor a minap egy Anna and the Barbies idézetet tett magáévá Berki. A "Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni" sorokra egy úr például a következőképpen reagált a magyar macsó bejegyzése alatt:

„Kíváncsi lennék, ha nem lenne ennyi pénzed, hogy akkor is ilyen f..okat írogatnál. Mindenki tudna élni, ha lenne miből, sajnos havi 60.000 Ft-ból nem sok mindet lehet majd mesélni".

Többet nem zenél? Új szakmát tanul a közkedvelt DJ, Metzker Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20150730--uj-szakmat-tanul-a-kozkedvelt-dj-metzker-viki-sminkes-lesz.htmlNem csak az az újdonság Metzker Viki életében, hogy egyre több tetoválás díszíti a testét. A közkedvelt DJ új szakmát tanul. Vajon felhagy a zenéléssel?TV + SztárokOrigoBámulatos! Így festenének a Disney-hősök élőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20150731-bamulatos-grafikak-arrol-hogyan-festenek-a-disney-hosok-eloben.htmlEgy ismeretlen, de hihetetlenül tehetséges grafikus eljátszott a gondolattal, hogy néznének ki a Disney-hősök a való életben. Bámulatos képeket készített gyerekkorunk legismertebb szereplőiről.TV + SztárokOrigoFelesége dögös feneke viccelte meg John Legendethttp://www.life.hu/sztarok/20150731-chrissy-teigen-feneke-miatt-maradt-ehes-a-ferje-john-legend.htmlVan humorérzéke az énekesnek és modell feleségének, akik a medencepartról küldtek vicces videót rajongóiknak.TV + SztárokOrigoKulka János a bevándorlásról és menekültekről http://www.life.hu/sztarok/20150730-nagy-ervin-lofti-begi-papp-gergo-polgar-odett-lakatos-mark-kulka-janos-a-bevandorlasrol.htmlNémeth Máté a Life.hu riportere egy, az általános elfogadásról szóló rendezvényen járt. Az alábbi videóból megtujátok, miként vélekednek a kínzóan aktuális témáról, a bevándorlásról hírességeink. TV + SztárokOrigoHoppá! Palvin Barbi újabb szupersztár oldalán szerepelhttp://www.life.hu/sztarok/20150730-palvin-barbara-es-adrian-grenier-kozos-foton.htmlPalvin Barbit már nem először láthatjuk Adrian Grenier, a Törtetők sztárjának oldalán...TV + Sztárok--Csúnyán lehúzták Kökény Attiláthttp://www.life.hu/sztarok/20150730-kokeny-attilat-a-tv2-megasztar-enekeset-nyaralasa-alatt-olaszorszagban-csunyan-lehuztak-penzzel.htmlA zenész nyaralása alatt járt pórul, pedig csak egy kávét szeretett volna meginni, amiért hatalmas összeget számláztak ki neki Olaszországban.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.