Rajongók, figyelem! Elképesztő dolog derült ki a Szex és New Yorkról

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
forgatókönyv sorozatszereplő szerep Sarah Jessica Parker sorozat szerencse Szex és New York Carrie Bradshaw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarah Jessica Parker hihetetlen titkot árult el kedvenc csajos sorozatunkról, amivel mindenkit meglepett.

A cipőboltot nyitó színésznő egyáltalán nem volt oda az ötletért, hogy eljátssza Carrie Bradshaw szerepét, ugyanis nem akart sorozatszínésznőként ismertté válni. Ennek ellenére a jó forgatókönyv miatt részt vett a meghallgatásokon, de amikor kiválasztották a szerepre nagyon szeretett volna kihátrálni az egészből. Még azt is megígérte az HBO-nak, hogy ingyen vállal szerepeket más filmekben, ha nem kell eljátszania Carrie-t. Elég furcsa ezt hallani, igaz?

Forrás: AFP/Neilson Barnard

Az alkotók azonban nem adták be a derekukat, ragaszkodtak a mindenkit túlragyogó színésznőhöz, aki még az első részek után is bizonygatta, hogy szeretné otthagyni a sorozatot. Azért persze utólag már szerencsének tartja, hogy így alakultak a dolgok - és persze mi is, hiszen el sem tudnánk képzelni más színészt Carrie szerepében.

A 8 legnagyobb hazugság, amit a Szex és New Yorkban hallhattál

Bár Carrie-re, Samanthára, Charlotte-ra és Mirandára szinte ikonként tekint sok nő, néhány dologban még ők is tévednek. Eláruljuk, mikben!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.