Meglepő kijelentést tett Matt Damon: szívesen élne Budapesten

Forrás: AFP/Niklas Halle'n -
forgatás színész Matt Damon Budapest sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész tavaly forgatott nálunk jeleneteket a Ridley Scott által rendezett, nemrég mozikba került Mentőexpedíció című filmhez. Az átélt élményeiről adott interjújában megemlíti, hogy szívesen költözne a fővárosba.

A 44 éves sztár a Showbiz&TV nevű oldalon olvasható nyilatkozatában mesélt a magyarországi munkájáról, és az itt töltött hónapokról. Matt nem igazán rejtőzött a forgatások szüneteiben sem, és szívesen fotózkodott a rajongóival. Elmondása szerint imádott a város utcáin sétálgatni.

Forrás: AFP/Niklas Halle'n

"Egy hónapot voltam Budapesten, és nagyon megszerettem. Szerintem az egyik legjobban sétálható város a világon, és az emberek is nagyon kedvesek. Ha lehetne, akkor Prágához hasonlítanám, ahol viszonylag elég sokat dolgoztam már, és szintén el vagyok ragadtatva tőle. Nemrég egy amerikai ismerősömmel beszélgettem telefonon, amikor kérdezgetni kezdett Budapestről, és én azt mondtam neki, hogy ha ez a hely az Egyesült Államokban lenne, tuti odaköltöznék" - mondta a világsztár.

Mosolyogva osztogatott autogramot Budapesten Matt Damon

Matt Damon hazánkban forgatta Ridley Scott új filmjét. A világsztár nem bujkált a rajongók elől, és szívesen beszélgetett az őt felkereső rajongókkal. A filmben a színész egy bajba került űrhajóst alakít, aki csapdába kerül egy marsi kolónián, és azért küzd, hogy életben maradjon, amíg a NASA esetleg mentőexpedíciót indít érte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.