Singh Viki bepánikolt: 30 éves lesz, és még nem élt!

élet Singh Viki énekesnő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Vikinek, a Rising Starban befutott, egykori vokalistának elege lett, hogy a szórakozást számára kizárólag a heti hatszoros edzés jelentse. Elhatározta, hogy közeledve a harminchoz, ezentúl élni fog!

Singh Viki, a Rising Star indiai gyökerekkel büszkélkedő, tehetséges énekesnő bepánikolt. Rádöbbent, hogy nem is élt igazából, eddig a munka és a kötelesség határozta meg mindennapjait. Plusz néhány komoly párkapcsolat, amiben az utóbbi két évben már nincs része. Ismét férfira vágyik!

Forrás: Instagram/Singh Viki

"Nagyon megváltozott az életem az elmúlt egy évben, és nem csak azért, mert a hangom után ismert lett az arcom is, hála a tehetségkutató műsornak. Korábban is énekes voltam, és a mai napig ezzel foglalkozom. Csak a minősége változott meg, hisz ez egy más szint, a közönség szeretete elért hozzám. Már megismernek, várnak rám, szeretnek, autogramot kérnek, fotózkodunk. Az ismeretlenség homályában hiába énekel nagyokat az ember, ez sajnos senkit nem érdekel. Arc kell hozzá!" - kezdett bele Viki, aki a Fitbalance, Sztárok az egészségért programjában vett részt. Tökéletes fizikai formában, karcsún és ragyogóan.

„Rástartoltam az életre, végre elkezdek élni.

Eddig egy úgynevezett „jókislány” típus voltam. Soha nem duhajkodtam, nem volt bulizós korszakom. Mindig hosszú párkapcsolatban éltem, most fordul elő először olyan az életemben, hogy két éve nincs senkim. Ezt a két évet férfi híján arra szántam, hogy gyarapodjak: befejeztem az iskolákat, edzeni jártam, gyakoroltam, elindultam a versenyen. Mindig megvolt a feladatom. Egy hónappal ezelőtt jutott el az agyamig, hogy hamarosan 30 éves leszek, és nem éltem. Mindig a kötelezettség volt az első, sohasem az számított, hogy mit akarok, hova mennék szívesen a barátaimmal szombat délután, mit szeretnék csinálni" – árulta el a kombinált házasságtól megmenekült énekesnő, akinek korábban, ha akadt két szabad órája, azonnal leült zongorázni.

Forrás: Instagram/Singh Viki

"Most jött el az az időszakom, hogy eleresztettem a gyeplőt. Eljárok a barátaimmal szórakozni, moziba, olyan dolgokra találok időt, amit eddig sajnáltam magamtól. Talán hamarosan beengedek egy férfit is az életembe! Mióta nem feszülök rá, hogy heti hatszor edzek, azóta meglepő módon jobban érzem magam a bőrömben, maguktól leolvadtak rólam a pluszkilók. Durván nyomtam, minden este edzettem, az volt számomra az egyetlen kikapcsolódás. Kellett valami hobbi, és nem is vettem észre, hogy átestem a ló túloldalára. Rájöttem, hogy most érezzük jól magunkat, hisz egyszer élünk.”

Magyar szépség tarol külföldön: Kármán Dalma fantasztikus átalakuláson ment keresztülhttp://www.life.hu/sztarok/20151026-sarka-kata-es-vajna-timi-tamogatasa-nelkul-is-lehet-sikeres-magyar-szepseg-o-karman-dalma.htmlA Miss Face of Beauty világversenyen egy itthon kevésbé ismert magyar lányt, Kármán Dalmát a második legszebb nőnek választották meg. A gyönyörű és okos Dalma már az alversenyeken is kiváltotta a zsűri elismerését. TV + SztárokOrigoKirály Viktor tudta, hogy nem ő nyeri a párbajthttp://www.life.hu/sztarok/20151027-kiraly-viktornak-most-kezdodik-igazan-a-kemeny-munka-szallodaba-koltozott.htmlKirály Viktor bejutott az amerikai Voice élő show-jába. Szülei, akiket a képernyőn az énekes mellett láttunk, itthon nézték végig a korábban felvett adást, és pont úgy izgultak, mintha újból a stúdióban szorítottak volna Viktorért. TV + Sztárok--Csak engedéllyel változtathat a frizuráján Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20151024-liptai-claudia-a-tv2-engedelyevel-vagathatja-le-vagy-festetheti-be-a-frizurajat.htmlA népszerű műsorvezető az utóbbi hónapokban többször változtatta meg a külsejét. Claudia jelenleg egyszerre három frizurával szerepel a képernyőn. TV + SztárokOrigo Gallusz Niki: A párom szülei nem minősítenek, hanem elfogadnak minkethttp://www.life.hu/sztarok/20151026--gallusz-niki-vallomasa-szinhazrol-onallo-estrol-kapcsolatarol.htmlA popslágerekkel ismertté vált Gallusz Nikolett mindig is kissé különcnek számított. A színésznő nem elégedett meg a Madách Színház legendás szerepeivel, önálló estet állított színpadra. Szirtes Tamás nem véletlenül titulálta szabad személyiségnek, akiben különböző lények bujkálnak. TV + Sztárok--Igazi gazdasszony vált Debreczeni Zitából - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151024-debreczeni-zita-es-gianni-videken-tolti-a-hosszu-hetveget-nem-mindennapi-ruhaban.htmlA szerelmesek a hétvégén Békéscsabára látogattak, ahol egy most megrendezett gasztronómiai rendezvényre is benéztek. A pár vicces kedvében lehetett, mert még népviseletet is húztak az alkalomból. TV + SztárokOrigoEggyel többen lettek Som-Balogh Edináék, örökbefogadtakhttp://www.life.hu/sztarok/20151021-eggyel-tobben-lettek-som-balogh-edinaek-egy-menhelyes-kutyus-fogadtak-orokbe.htmlSom-Balogh Edináék egyre nagyobb családot mondhatnak magukénak. Kisfiuk, Noel mellé újabb családtag érkezett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.