Aleska párja először szerepel kamerák előtt

TV2 baki szerelem személyi edző Aktív Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Internetes baki-videón mutatta meg párját Sáfrány Aleska. Attila korábban csupán mint személyi edző volt jelen Aleska életében, azonban január óta már az edzőtermen kívül is egy párt alkotnak.

Együtt edzett Aleska szerelmével, ám a közös izzadás nem sült el valami jól.

„Az egészben az a jó, hogy sokat nevetünk, ezért bátran felvállaljuk azt is, ha valami nem sikerült" – mondta Aleska, akinek ezúttal párja is megszólalt.

„Emese elkezdett hozzám edzésre járni, és eleinte nagyon ügyeltem arra, hogy ne közeledjek hozzá, mert biztos sokan bombázzák. Jó barátok lettünk és egy idő után ez átcsapott komolyabb érdeklődésbe" – mondta Attila.

Nádai Anikót a párja mentette meg a szülés utáni depressziótólhttp://www.life.hu/sztarok/20151109-nadai-anikot-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjat-a-parja-kovacs-daniel-mentette-meg-a-szules-utani.htmlKimozdult kisfia mellől Nádai Anikó, aki csodásan néz ki a szülés után. Három hónapos kisbabája észre sem vette, hogy édesanyja helyett a nagymamája őrizte álmát, így szülei végre kettesben tudtak eltölteni egy estét, azaz három órát. TV + SztárokOrigoMi?! Király Viktor kiesett a Voice-ból?http://www.life.hu/sztarok/20151111-kiraly-viktor-a-wikipedia-szerint-kiesett-a-voice-adasabol-ma-derul-ki-az-eredmeny.htmlBár elméletileg csak szerda éjjel derül ki, hogy kik jutnak tovább a második élő showba, a Wikipédián az olvasható, hogy az énekes elbukta a megmérettetést. TV + Sztárok--Tóth Gabi fáradt angyalkává változotthttp://www.life.hu/sztarok/20151111-toth-gabi-a-tv2-sztarban-sztar-enekesnoje-faradt-angyalkava-valtozott-es-a-kulisszak-mogott-pihent.htmlA vasárnap esti Sztárban sztár kulisszái mögött furcsa dolgok történtek: például egy angyalbőrbe bújt sztár is pihengetett a színfalak mögött. TV + Sztárok--Megrendítő: Így küzdött életéért Gregor Józsefhttp://www.life.hu/sztarok/20151111-igy-kuzdott-eleteert-gregor-jozsef.htmlAz ország egyik legnevesebb operaénekese, Gregor József nagy műtéteken esett át, miután kiderült, súlyos betegséggel küzd. Mindent megtett a gyógyulása érdekében. TV + SztárokOrigoMacsók egymás között – Berki és Kucsera gyerekekről csevegetthttp://www.life.hu/sztarok/20151110-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-es-kucsera-gabor-kajakos-a-gyerekekrol-csevegett.htmlA két sportoló ma futott össze és meglepő módon nem a csajokról, hanem a gyerekekről pletykáltak. TV + Sztárok--Beigazolódnak a pletykák? Ő lehet Gwen Stefani új pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20151110-gwen-stefani-es-blake-shelton-kavarnak.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Gwen Stefani és a The Voice másik zsűritagja, Blake Shelton kavarnak. A tehetségkutató műsor legújabb adásában egészen nyilvánvalóvá vált a dolog. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.