Gyertek át szombat este (tévéműsor) Fluor Tomi Fluor Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton egy csapatban teszi próbára magát Kiss Ramóna, Fluor Tomi és Istenes Bence.

Bár a csapat gördülékenyen veszi az akadályokat, a Kérem a kezed elnevezésű játékkal igencsak meggyűlik a bajuk. Különösen Fluor Tominak, aki döbbenetesen nem tudja felvenni a ritmust ,és két mutogató társának egyetlen feladványát sem tudja kitalálni. Sőt, igazából nem is nagyon tud a játékhoz hozzászólni.

Forrás: Barsony Bence

Inkább csak Kiss Ramóna próbálkozik a feladványok megfejtésével, amin egy kicsit kis akad. „Mondj már valamit te is!” – rivall rá Fluor Tomira, oldalba bökve őt, akinek a játék végén Balázs is odapörköl. „Ne veszekedjetek, a Fluor azt se tudta hol van! Fogalma nem volt. A csávó annyira mozizott. Csak így nézett, hogy hol a lába, hol a keze” - szúrt oda Balázs, akinek csípkelődésére Fluor elismerte, hogy az elején még találgatott, de mivel egyik tippje se volt jó, feladta a próbálkozást. Hogy ezek után hogy alakult a játék, kiderül a szombati adásból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.